Nekategorizirano

Zavržnost dominantnih medijev: Ivan Gale osebnost meseca na valu 202, POP TV pa Urški Bačovnik Janša podtika zlorabe

Dominantni levičarski iz dneva v dan tekmujejo, kako nizko so se pripravljeni spustiti za diskreditacijo oseb, povezanih z Janezom Janšo in člani njegivega kabineta. Ivana Galeta, nekega referenta v državnem ZBR, ki se skuša pred kazenskim pregonom rešiti s tem, da je postal “žvižgač” antijanša medijske koalicije, čeprav pri svojih nastopih 100 krat ujet pri laži, državni Val 202 proglasi za osebnost meseca. Istega Galeta POP TV, točneje novinarka Suzana Perman, znana po tesnih stikih z ljdmi iz kroga propadle vlade Marjana Šarca, uporabi za javno diskreditacijo soproge Janeza Janše, Urške Bačovnik Janša, zdravnice v SB Celje. Gale ji namreč očita, da je pisala na blagovne rezerve, POP TV pa namiguje, da je dobila provizijo.

»Na blagovne rezerve sta pisali tudi žena predsednika vlade Urška Bačovnik Janša pa Alenka Jeraj, klicali so tudi ostali s stranke ali bližine SDS, Roman Končar, Franc Breznik, Ivan Jordan. V nadaljevanjih pa bomo pogovor z Galetom postavili še v kontekst naših raziskovalnih zgodb,« poroča spletna stran 24ur.

Janševa soproga Urška Bačovnik Janša se je na vprašanja novinarke POP TV Suzane Perman, ki jih je objavila tudi na družbenem omrežju Twitter, javno odzvala.

Njen zapis objavljamo v celoti:

»Sp. g. Perman&Gale, kontakte vseh, ki so v tistih dneh želeli pomagati (bilo jih je kar nekaj) sem pošiljala naprej ministrstvu, ki je bilo javno znano kot pristojno za te zadeve. Kaj se je kasneje dogajalo z njimi ne vem, ker me o tem ni nihče obveščal. Verjamem, da je v želji pomagati v tistem času enako ravnalo na tisoče drugih posameznikov. Meni to narekujeta lastna vest in zavezanost zdravniškemu poklicu. V takem ravnanju in v želji pomagati v času epidemije lahko provizije išče samo tisti, ki je nanje sicer navajen.«

Novinarka POP TV sicer namiguje, da je Janševa soproga prejela provizijo, sprašuje Urško Bačovnik Janšo, ali je njen soprog vedel za njeno posredovanje.

Spodaj si oglejte vprašanja POP TV, ki jih je objavila Urška Bačovnik Janša na svojemtwitter profilu.

Zadnji akt primitivnosti in zlobnosti bo POP TV seveda zavil v “celofan” svobode medijev, četudi je že vnaprej povsem jasno, da skozi takšne objave naklepno v očeh javnosti zlivajo gnojnico po “tarčah,” ki si jih je globoka država izbrala za rušenje tretje vlade Janeza Janša. 

Vir: demokracija.si

Mogoče vam bo všeč