Slovenija

Zavržno dejanje Socialnih demokratov?

Zaradi strmega naraščanja okužb z novim koronavirusom je vlada sprejela nove strožje ukrepe tudi pri uporabi mask med šolskim poukom. A kot da se Socialnih demokratov to ne tiče!

Kaj se grejo Socialni demokrati? Nekateri ravnatelji so, na čelu s stranko SD, celo podprli poziv vladi za šolo brez mask. Epidemiologi so si enotni, da bi v teh časih, ko v Sloveniji močno narašča število okužb, morali pozabiti na strankarsko pripadnost in politično propagando ter se zavzemati za medsebojno sodelovanje in dialog, piše portal Utrip Ljubljane.

Socialni demokrati pa so se kljub temu, da stroka svetuje uporabo mask tudi v šoli, odločili podpreti nekatere ravnatelje in na svojem Twitter profilu objavili zapis: »Podpiramo poziv ravnateljev za šole brez mask. Pozivamo, da ukrepe za vrtce in šole oblikuje stroka. Ob epidemiologih tudi pedagogi, socialni delavci, psihologi, praktiki. Zahtevamo jasen in predvidljiv načrt z vključevanjem vseh, ne dekrete iz danes na jutri. Za šolo brez mask.«

Takšno početje Socialnih demokratov je namerno norčevanje iz vladinih ukrepov za zajezitev koronavirusa, je škodljivo in sprevrženo dejanje, ki ogroža zdravje ljudi.

 

 

Mogoče vam bo všeč

Več v:Slovenija