Vladislav Avajev-nekdanji namestnik direktorja Gasprombank najden umorjen skupaj z ženo in hčerjo v svojem stanovanju(foto telegram)
EvropaPolitikavojna območja

Začelo se je(se nadaljuje):«V Moskvi so nekdanjega podpredsednika “Gazprombank” našli umorjenega skupaj z ženo in hčerjo”.

Prva različica je, da je bankir najprej  ubil ženo in hčer, nato si je vzel življenje,  pravi policija.

V ruski prestolnici Moskvi so v stanovanju našli mrtve 51-letnega nekdanjega podpredsednika Gazprombank Vladislava Avajeva, njegovo 47-letno ženo Eleno in 13-letno hčerko Marijo.

Avajevovo družino so našli umorjeno v njihovem domu, ki se nahaja na Univerzitetni aveniji, poroča Telegram-kanal Baza, ki se sklicuje na policijske informacije.

Po predhodni različici policije je Avajev ustrelil svojo ženo in hčer, nato pa se ubil. Policija je do tega sklepa prišla, ker je imel nekdanji podpredsednik banke v rokah orožje.

“Trupla članov družine Avajevovih  je našel sorodnik, ki je dolgo časa poskušal poklicati Avajevovih po telefonu, a nihče ni dvignil telefona”, piše v sporočilu.

 

Spomnimo samo,  da so konec februarja so v  prestižni soseski Leninsky blizu Sankt Peterburga našli mrtvega 61-letnega Aleksandra Tjuljakova, 61-letnega namestnika generalnega direktorja Gazpromovega glavnega centra za poravnavo korporativne varnosti.

To da se pod prisilo oziroma pod pritiskom okoliščin umikajo ali se jih umakne na sumljiv način,  pove o zgrešenosti, škodljivosti  in razdiralnih posledic,  ki jih  puščajo vojne. Ruski voz že nekaj časa drvi navzdol. Česa in koga bo potegnil za seboj ta  drveči voz si težko  prestavljamo.

Blodnje in nerealiziranost  ter nezdrave ambicije voditeljev pelje cele narode in države v prepad in propad, ki je lahko duhovni, moralni, finančni politični in še kakšen in spektra možnih propadov.

Prevedel in pripravil: Vane T. Costa

Vir: unian.ua&telegram&vtc

foto: telegram-baza

Mogoče vam bo všeč

Več v:Evropa