Nekategorizirano

VIP trgatev šipona pri kleti Malek družine Puklavec

Vinska klet Puklavec Family Wines je letos že šestič  zaporedoma organizirala tradicionalno srečanje – VIP trgatev za prijatelje, poslovne partnerje, okoliške župane in znane Slovence sredi jeruzalemskih goric, v idilični Zidanici Malek. V vinogradu ob Zidanici Malek je tako bilo zopet živahno, saj je potekalo prav posebno tradicionalno srečanje oz. nadaljevanje zgodbe, ki se je pričela leta 2014, ko so posadili prve sadike šipona.

V imenu družine Puklavec, lastnikov vinske kleti, je goste pozdravil in nagovoril Vladimir Puklavecm in poudaril, da ga veseli, da so se po enem letu zopet zbrali v tako velikem številu.

Udeležence je nagovoril tudi Mitja Herga, direktor in glavni enolog Puklavec Family Wines. Da bo vinski letnik 2019 nekaj posebnega, je poudaril Herga.

Srečanju so se pridružili številni poslovni partnerji, župani občin in predstavnki slovenskih podjetij, kjer so vinogradi Puklavčevega podjetja. Sicer pa je Puklavec Family Wines ena vodilnih slovenskih vinskih kleti. Vinska zgodba družine se je začela leta 1934, ko je Martin Puklavec zastavil vizijo: skupaj ustvarjati najboljša vina. Od leta 2009 za klet ponovno skrbi družina Puklavec, ki še vedno ohranja temeljne vrednote: strast, trdo delo in predanost najvišji kakovosti.

Mogoče vam bo všeč