Nekategorizirano

Vili Kovačič/Državljan K: KOHEZIJA OBLASTI (samo da ni Janša) je KOHEZIJA IZGUBLJANJA EU DENARJA

Levičarsko IZKLJUČEVANJE Janeza Janše za mandatarja nas ogromno stane. Židan trosi laži o letih 2004-2008, ko smo začeli dohitevati EU. Zdaj nas hoče poriniti globoko pod njeno povprečje. Obenem pa za Šaleško zablodo TEŠ6 in razvoj doline brezsramno ponuja 30 milijard tujega, zelenega denarja.

Sedanje BREZVLADJE zaradi nasprotovanja Janši NAS BO POGOLTNILO V ČRNO LUKNJO – IZ KOHEZIJE nam bodo pobegnile EU milijarde. Ob tem pa stranke koalicije poznajo samo en UKAZ večnega dirigenta Milana K. Plavega – SAMO DA NE BO JANŠA. Katastrofalna vizija propada velikega Slovenca (kot je imenoval Šarec svojega gospodarja Milana Kučana na proslavi lani v Beltincih) bo dokončno uničila malo Slovenijo. V Ljubljani pa Janković s policijo nad kmeti izsiljuje kanal C0 zato, da nam bo pitno vodo prodajal v plastenkah.

Politika izključevanja je politika UNIČEVANJA Slovenije!

Abstinenca Slovenije na srečanju PRIJATELJEV KOHEZIJE na Portugalskem, kaže na to kateri in kdo so slovenski PRIJATELJI OBLASTI ZA VSAKO CENO in jih kohezijski denar sploh ne zanima. Kajti Slovenci imamo neizčrpen vir – domače DAVKOPLAČEVALCE. Sindrom SAMO DA NI JANŠA bo pogubil evropske MILIJARDE. Alenki Bratušek se fučka za EU denar. Mlinarjeva ostaja doma – ker ni dobila vabila – res BEDNO!

Za predsedovanje EU pa imamo itak na razpolago zgolj vrhunskega imitatorja SERŠPENTINŠKA in radio GA GA. Kučanov strah pred Janšo je neizmeren in obvladuje levico do kosti. Kolikšno ceno bo še zahteval Milan K. Plavi od super pohlevnih Slovencev, da se jim bo – nam vsem, končno UTRGALO in bodo državljani končno spoznali kam nas vodi politika IZKLJUČEVANJA. DESUS in SMC streznita se in omogočita sestaviti učinkovito vlado!

MEFISTO Slovenske politike Milan K. Plavi si zasluži izgnanstvo – po Napoleonovi poti – na Goli otok, da bi končno nehal rovariti in intrigirati in bi Slovencem končno, in za vse večne čase, imeli mir pred bedno politiko izključevanja.

Sicer pa je edino prav da Janša vztraja na stališču, da nihče razen volivcev, ne more določati, kdo bo slovenski premier, ki bo v Sloveniji zaustavil in dokončno ustavil murgelsko balkansko mafijsko navezo. In bo postavil pravosodje v bran in korist ljudi, ne kriminala in njegovih naročnikov!

Vili Kovačič, Državljan K.

Mogoče vam bo všeč