Dogodki in prireditveGospodarstvohranaizobraževanjeSlovenijašolstvo in znanjeTurizemV fokusu

Vabljeni k deljenju videa za promocijo poklicev v gostinstvu in turizmu

V okviru kampanje za promocijo poklicev v gostinstvu in turizmu sta Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo, Direktorat za turizem in Slovenska turistična organizacija pripravila video »Zdaj čas za kariero v turizmu«.

Vabljeni k deljenju videa za promocijo poklicev v gostinstvu in turizmu

Med največjimi izzivi, s katerim se sooča slovenski turizem, so kadrovski izzivi, zato sta Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo, Direktorat za turizem in Slovenska turistična organizacija pristopila k izvedbi kampanje za povečanje zanimanja za poklice, povezane s turizmom in gostinstvom. V okviru promocijske kampanje je pripravljen kratek video ob priložnosti prihajajočih informativnih dnevov za vpis v srednje šole in študijske programe. Le-ti bodo potekali 11. in 12. februarja preko spletnih platform.

Vabljeni k ogledu videa:

Vabljeni k deljenju promocijskega videa na komunikacijskih kanalih, ki dosegajo ustrezno ciljno skupino. Pri objavah uporabite ključnike: #ifeelsLOVEnia #mojaslovenija #bodidelzgodbe.

vir: https://www.slovenia.info/sl/novinarsko-sredisce/novice/18634-vabljeni-k-deljenju-videa-za-promocijo-poklicev-v-gostinstvu-in-turizmu?utm_campaign=sI-feb22-pr-tta-5&utm_medium=email&utm_source=Net-Results&utm_content=sI-feb22-pr-tta-5#

Mogoče vam bo všeč