Nekategorizirano

V Velenju zasegli večjo količino raznovrstnih prepovedanih drog

 Policisti  iz PP Velenje so z zbiranjem obvestil ugotovili, da se 32 letni občan z območja Velenja ukvarja s preprodajo droge. Na podlagi zbranih obvestil so pretekli teden opravili hišno preiskavo pri osumljencu. Ob pristopu k hišni preiskavi  bi naj  policisti osumljenca neposredno zalotili pri prodaji prepovedane droge odjemalcu ali preprodajalcu, saj se je takrat  v stanovanju poleg osumljenca nahajala oseba, ki je prišla kupit prepovedano drogo.

 

Skupno so policisti pri osumljenemu našli in mu zasegli 90 kosov  ekstazija, 35 gramov speeda, tehtnico in ostale pripomočke za uživanje droge. Pri osumljencu  je bila  opravljena hišna  preiskava, po kateri so ga zaradi suma storitve več kaznivih dejanj  neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedani drog po 186 členu kazenskega zakonika, privedli k preiskovalnemu sodniku, ki je zanj odredil pripor.

 

 Da se bo le prekinila še ena veriga posrednikov z snovmi, ki pelje v počasno uničenje in kasnejšo smrt  prenekaterega  odvisnika ,ki  je zašel na napačno pot.

 

Vane T. Costa

 

Vir: PU Celje

Mogoče vam bo všeč