Nekategorizirano

V Velenjskem jezeru utonil 22-letni fant iz Mozirja

V soboto  zjutraj okoli dveh zjutraj so bili  policisti obveščeni o pogrešanju 22-letnega fanta.
22-letni fant, doma z območja Mozirja, je nekaj čez polnoč odšel na kopanje v Velenjsko jezero skupaj  s štirimi prijatelji.
Skupina je nameravala zaplavati do igral, ki so nedaleč od obale. 22-letnik se  je  premislil  in se vrnil do obale, pri čemer je z njim plaval fant iz skupine.  Ko  je  varno  prispel  na  obalo jezera se je fant, ki je z njim priplaval  do  obale,  vrnil  k  ostalim prijateljem, ki so bili pri vodnih igralih.  Ko  so  se   čez  nekaj  časa  vrnili  na  obalo,  so opazili, da 22-letnika ni in so ga začeli iskati ter o tem obvestili policijo.
Na  kraj so zelo kmalu odšli policisti, gasilci s čolnom in potapljač ter začeli z iskanjem.
Potapljač  je  pogrešanega  22-letnika našel mrtvega v vodi blizu obale. Na podlagi   zbranih   obvestil  je  tuja  krivda  za  smrt  22-letnega  fanta izključena.

Namesto da bi se kopalna sezona v Velenjskem jezeru  začela  veselo, razigrano, družabno  pa seje zgodilo tole. Želja po drznosti, razigranosti in drugačnosti, tudi s tem nočnim kopanjem,  se je končala tragično. Škoda vsakega izgubljenega življenja, mladega še posebej.

V.K.T.

Mogoče vam bo všeč