Nekategorizirano

Tanja Fajon, bruseljska milijonarka, ki deluje v ukradeni vili?

Ena največjih TV postaj B92, pregovorno levičarska radiotelevizijska postaja, katere ciljna publika so zlasti liberalci in mladi, se je spravila na Tanjo Fajon, (ne)predsednico Socialnih demokratov, ljubiteljico migrantov in žensko, ki ji v Sloveniji ni prav nič všeč.

“Luksuzno nepremičnino na Levstikovi ulici 15 v Ljubljani je Feliks Moskovič, lastnik enega od največjih trgovinskih podjetih v tedanji Dravski banovini, zgradil za svojo družino; soprogo Klaro, hčerko Vesno in sina Julija. Nikoli niso mogli v njej tudi uživati, saj so jih nacisti odpeljali v koncentracijsko aborišče v Auschwitzu,” piše srbski mediji velikan B92.

Kot navaja spletni portal omenjene beograjske radiotelevizije, je častitljiva judovska družina umrla v taborišču. “Zdaj pa je tam sedež stranke slovenskih socialdemokratov, katere predsednica je Tanja Fajon. Čeprav je Judovska skupnost Slovenije omenila možnost, da bi ji Moškovićevo vilo vrnili, Tanja Fajon in njeni socialdemokrati ne razmišljajo o tem,” dodajajo pri B92. “SD se razglaša za lastnika vile, saj da so do nje prišli z menjalno pogodbo za premoženje Zveze komunistov Slovenije, katere legalni nasledniki so seveda Socialni demokrati.”

 

Mogoče vam bo všeč