Nekategorizirano

Skromna gospodinja z močnim glasom, ali veste kje je danes Susan Boyle ?

Susan Boyle, zvezda, ki je zmagala na tekmovanju “Britain’s Got Talent”, je v svoji karieri zaslužila približno 22 milijonov funtov. Susan je danes stara 59 let in se izogiba javnosti.

Gospa, ki je s svojim nastopom v  najslavnejšem šovu talentov vzbudila občudovanje slavnega sodnika Simona Cowella, te dni uživa v privatnem življenju. Na samem začetku kariere, ko je s svojim izvajanjem pesmi “I Dreamed A Dream” razveselila ves svet, je bilo očitno, da gre za krhko in občutljivo žensko, ki je vse življenje želela pokazati svoj talent.

Vrtoglavi uspeh, ki ga je dosegla, pa ji ni prinesel zadovoljstva, po katerem je hrepenela. Ekipa profesionalcev jo je s pomočjo ličil in blagovnih znamk oblačil naredila “zvezdo”, zato se je nekoč zanemarjena gospodinja nenadoma spremenila v nekoga, ki preprosto ni.

Spremljevalna slava, ki je sledila z napredovanjem tekmovanja, je vplivala na njeno duševno zdravje. V finalu oddaje, ko ni zmagala, čeprav so jo ji vsi napovedovali, je Susan doživela živčni zlom in je morala nekaj časa preživeti v bolnišnici.

Očitno nikomur ni bilo jasno, zakaj se je to zgodilo, čeprav je tabloidna kampanja proti njej potekala mesece: vodilni “rumeni” časopisi v Veliki Britaniji so se pomerili, kdo bo našel “bolj umazane” detajle iz njenega zasebnega življenja. 

Ko se je tekmovanje končalo, je Susan izdala osem studijskih albumov, vendar se je popolnoma umaknila iz javnega življenja. Čeprav si je prislužila ogromno bogastvo, še vedno živi v svojem skromnem domu na Škotskem, ki je bil njen dom že dolgo preden je postala znana celemu svetu.

 

Mogoče vam bo všeč