MIS(foto Celjski sejem)
Dogodki in prireditveGospodarstvoSlovenija

Sejemska dejavnost se vrača na stara dobra pota: “Mednarodni industrijski sejem – raj za ljubitelje najnovejših trendov in svetovnih novosti”

V družbi Celjski sejem se,  po uspešno  končanem prvem pokoronskem Agritechu, pripravljajo  na otvoritev  naslednjega, in sicer Mednarodni industrijski sejem ki  se po treh letih  vrača v Celje. Trajal bo od 5. do 8. aprila. Sejem je bienalnega karakterja in je največji in najpomembnejši sejem teh dejavnosti v jugovzhodni Evropi, je izjavil izvršni direktor celjskega sejma Robert Otorepec.

Da gre za pomemben regionalen sejem, pričata podatka, da je med razstavljavci več kot 60 % tujih podjetij iz več kot 32 držav, med obiskovalci pa jih več kot 43 % prihaja iz 13 tujih držav.

Ta sejem vsem, ki delujete v teh panogah, predstavlja več kot izjemno priložnost za najhitrejše in najcenejše pridobivanje kupcev iz celotne JV Evrope, za predstavitev novosti, za srečanje z obstoječimi kupci in za primerjavo z vašimi konkurenti.

Skozi štiri dni je načrtovan bogat spremljajoči program, s številnimi predavanji in izobraževanji za katere bodo poskrbeli strokovni in  kompetentni govorci.

Vsak sejemski dan bo namenjen posameznemu tematskemu programu.

Sejemsko dogajanje se bo pričelo v torek, 5. aprila, na temo industrijske avtomatizacije in optimizacije proizvodnih procesov. Govora bo o tem kako visoka stopnja optimizacije, izkoriščenost kapacitet in vpeljava sodobnih tehnologij omogočajo optimizirane proizvodne sisteme ter o pomenu vpeljave sodelovalnih delovnih mest s stališča ekonomskega doprinosa in izboljšanja obstoječih proizvodnih kapacitet.

»Vse  sejemske dvorane  se v štirih dneh spremenijo  v eno veliko proizvodnjo z najnovejšimi in tehnično dovršenimi stroji, aparati,  napravami, industrijskimi roboti, orodji , aplikacijami. Na razstavnimi prostori stroji niso postavljeni na ogled ampak tudi delujejo. Tako se lahko v praksi  vidi kako kakšen stroj deluje, kakšne funkcije ima . Varilci se celo preizkusijo in zvarijo nekaj v resnici«,  je bila izčrpna  v predstavitvi programa Mednarodnega industrijskega sejma,  vodja sejma Katja Goršek.

Obeta se tudi spremljajoči strokovni program. Vsak sejemski dan bo namenjen posameznemu tematskemu sklopu. Pripravljena  so  predavanja in izobraževanja, tudi okrogle mize s strokovnjaki na različnih industrijskih področjih.

Obiščite ga in odšli boste zadovoljni!

Vane T. Costa

Vir in foto: celjski.sejem

 

Mogoče vam bo všeč