Nekategorizirano

Še pomnite tovariši! Kaj je govoril in kako razmišljal Damir Crnčec 13. julija 2016 in danes, le slabe štiri leta pozneje!

Damir Crnčec, v svojstvu državnega sekretarja za nacionalno varnost lakaj propadlega predsednika vlade Marjana Šarca, je že ob izbruhu koronavirusa spakiral kovčke na Gregorčičevi in se “umaknil” v ilegalo. Za njegov vsakdanji kruh so poskrbeli v Šarčevi LMŠ in ga umestili med svetovalce svoje poslanske skupine.

Verjetno ima več kot preveč prostega časa, ker je vse od odhoda v “ilegalo” vse svoje “napore” vložil v kritiko in blatenje nove vlade, na čelu katere je Janez Janša, prvak SDS. Seveda “nima jajc,” da bi to storil javno na odprti sceni, ampak svoje strupene puščice pošilja preko twitter profila @svobodagovora. Vse to počenja v spregi z levičarskimi mediji in novinarji, ki jim je do debelega kosa pogače sam pomagal, zdaj pa družno pljuvajo po vladi in njenih prizadevanjih za omejevanje širjenja novega koronavirusa. 

Prav danes, 13. aprila, ko je vlada Janeza Janše mesec dni na oblasti, se je Damir Crnčec oglasil z novimi podlimi tviti. Med drugim je Janeza Janšo s porogljivim vprašanjem “še pomnite tovariši,” želel spomniti na TV posnetek iz 1983. leta, ponavljam iz 1983. leta, kaj je kot ZSMSjevec govoril o odmiranju države.

Če že v pobalinstvu Crnčec ne more iz svoje kože, mu pomagamo s posnetkom, kako je razmišljal in govoril Damir Crnčec 13. julija 2016, ne 1983. leta, temveč trinajstega julija leta 2016. Še štiri leta ni tega, zato seveda javno vprašanje, kako je prišlo do njegove transformacije. Še ne tako nazaj na čelu Odbora 2014, sopodpisnik majniške deklaracije 2014…danes pa!?

VIDEO: Damir Crnčec 13.7.2016

Mogoče vam bo všeč