Nekategorizirano

Šarčevo smešenje v medijih!

Prizor, ko Ivan Gale precej osamljen stoji na Trgu republike, medtem ko je večina na Prešernovem trgu, zagotovo ne zbuja vtisa enotnosti levičarjev, je ugotovil nekdanji humorist in prvak metanja puške v koruzo Marjan Šarec.

Potem, ko je Šarec ugotovil, da parlament ni cirkuška predstava in da on ni več glavni klovn v vsem tam istem cirkusu, je vladi zapustil bogato zapuščino, prazna skladišča zaščitne opreme. “Lahko enotno protestirate in izražate svoje mnenje. Največ, kar državljanka in državljan lahko storita pa je, da se udeležita volitev, ko do njih pride,” pa sedaj ugotavlja Marjan Šarec, kjer ponovno računa na volitve.

“V Sloveniji boste našli stranke, ki želijo Sloveniji dobro in stranke, ki vladanje vidijo zgolj kot uveljavljanje lastnih koristi, kar imamo priložnost gledati zdaj. Zaman je izgovarjanje strank, ki so šle v vlado, da so morale, ker sem odstopil. Morale so, da. Vendar zato, ker je nekaterim osnovno poslanstvo, da so v vladi, ne glede na to, kakšna in katera je. Če bi bilo še enkrat, bi storil isto, ker sem ravnal po svoji vesti.” je Šarec napisal v sobotnem jutru, ko ob 7. uri očitno ni mogel spati, ali pa je sanjaril o lepi Nataši.

Zato pa nas tudi ne čudi, da je Šarec v svojem  slogu radia GA-GA napisal tudi kup neumnosti. Ena takih je tudi ta: “En dan prej sem poklical Jašo Jenulla in mu zagotovil, da ne jaz, ne naši člani ne bomo prisotni, (na protestih op.a.) sploh pa ne pod znamko LMŠ, saj bomo željo kolesarjev, kdor koli že bodo, upoštevali. Tako je tudi bilo. Tisti, prvi, petek in tudi vse naslednje!”  No sprenevedanje je Šarčeva neverjetna lastnost, katero se je morebiti naučil v kumrovški šoli. A glej ga zlomka. Šarčev nekdanji svetovalec za nacionalno varnost, ki je ob izvolitvi Šarca za predsednika vlade takoj zamenjal barve iz desne za leve, Damir Črnčec še sedaj pridno ob petkih kolesari. Marjan Šarec, pa pridno poziva na proteste.

Sicer pa se je Šarec, odkar je zapustil položaj predsednika vlade odločil, da tudi državotvoren ne bo več in ni hotel prisostvovati državni proslavi ob največje slovenskem prazniku, dnevu državnosti. Zato se je raje podal na Prešernov trg, kjer so levičarji naredili svojo proslavo. no tam se je med drugim kazalo tudi gole riti. A hvala bogu, da nismo videli Šarčeve.

Preverite na Twitterju >>>

Šarec tako še vedno sanja o nečem, kar že že davno tega zapravil- In ko je v opoziciji, se kar naenkrat spozna na vse,  na kulturo, gospodarstvo, notranje zadeve, zunanje zadeve, finance…  Mogoče bi bil v naslednjem življenu spet predsednik vlade, upajmo le, da ne države Slovenije.

Mogoče vam bo všeč