Nekategorizirano

S podpisi zaustavimo norosti levega šestorčka in podprimo slovenske podjetnike

Koalicijska pogodba levega šestorčka po vsebini napoveduje drugi polčas zapravljanja razvojnih priložnosti, omejevanja svobode državljanov ter izgubljanja mednarodnega ugleda države. Ukrepi so daleč od razvojne naravnanosti in ravnotežja.

Grožnje z nerazumnimi davki še zdaleč niso edini ukrep, naperjen proti gospodarstvu in skregan z zdravo pametjo. Napoveduje se tudi brezglava rast administracije, različnih privilegijev, krepitev centralizma, povečevanje birokratskih ovir in kaosa v zdravstvu ter še večja togost trga dela, so pred dnevi v sporočilu za javnost zapisali v SDS in tako kot mnogi drugi podprli akcijo zbiranja podpisov pod peticijo Kluba slovenskih podjetnikov.

Akcija zbiranja podpisov, oprijel se je je slogan “ustavimo norost levičarskega vladnega šestorčka,” je v nekaj dneh dosegla izjemen odmev in podporo. 

V  SBC – Klubu slovenskih podjetnikov so zadovoljni, da je v nekaj dneh peticijo Za podjetno Slovenijo podpisalo več tisoč podpornikov in podpisnikov. V današnjem sporočilu za javnost so zapisali:

 

Peticijo Za podjetno Slovenijo, ki je bila na objavljena v četrtek popoldan https://www. zapodjetnoslovenijo.si, so že podprle organizacije, ki imajo skupaj več kot 40.000 članov.

Ob tem je samo v slabih dveh delovnih dneh in čez vikend peticijo posamično podpisalo več kot 700 podjetij, z imenom in priimkom pa skoraj 3000 državljanov. To je izjemen odziv.

Najbrž nikdar v zgodovini samostojne Slovenije ni bilo takšnega posamičnega odziva podjetij, ki bi s tem javno podprla kakšno podobno akcijo.

V SBC – Klubu slovenskih podjetnikov se iskreno zahvaljujemo vsem organizacijam, ki so podprle peticijo: Obrtno podjetniški zbornici Slovenije, Združenju delodajalcev Slovenije, Trgovinski zbornici Slovenije,  Gospodarski zbornici Slovenije, Združenju delodajalcev obrti in podjetnikov Slovenije, Iniciativi Start:up Slovenija, Tehnološkemu parku Ljubljana, Združenju Manager, Zavodu mladi podjetnik in Združenju lastnikov nepremičnin.

Vabimo tudi druge organizacije, ki bi rade podprle peticijo, da nam to sporočijo na [email protected].

Javnost obveščamo, da smo na Facebooku na povezavi https://www.facebook.com/ZA- podjetno-Slovenijo- 259456131574520/ v petek zvečer odprli tudi profil Za podjetno Slovenijo.

Vabimo vse prebivalke in prebivalce Slovenije, da obiščejo profil Za podjetno Slovenijo na Facebooku.

Mogoče vam bo všeč