Jumbo Visma na Rogli. Vedo kaj je dobro in prav.
Dogodki in prireditveLokalnoSlovenijaŠportTurizem

Razvojna ekipa Jumbo Visme tudi letos na Rogli-tam kjer so odlični pogoji!

Imamo jih. Tukaj so. Razvojna ekipa Jumbo Visma.   Odlični pogoji za kolesarjenje in raznolike treninge ter regeneracijo po treningih na Rogli že vrsto let navdušujejo tudi razvojno ekipo Jumbo Visma. Mladi kolesarji, ki bodo v prihodnjih letih krojili vrh svetovnega profesionalnega kolesarstva, trenirajo na razgibanih trasah, ki jih ponuja širša okolica Rogle. Mladi kolesarji so navdušeni nad gostoljubnostjo in odličnimi nastanitvami za športnike, vsak dan pa jih čakajo tudi številne kolesarske poti, ki jim omogočajo, da lahko na pripravah trenirajo brez skrbi. Z velikem veseljem bodo izkoristili vse danosti na Rogli v času do 18 julija, da od tod odidejo pripravljeni za dosežke v svojem rangu in morda kakšen iz teh priprav gre v sezono z željo po morebitnem preskoku na nivo višje.

Del tima, ki želi narediti največ .

Razvojna ekipa Jumbo Visme že vrsto let trenira tudi v Sloveniji in sodeluje s Slovensko turistično organizacijo pri promociji Slovenije kot vrhunske dežele za priprave športnikov in aktiven oddih na prostem. Trenutke brez treninga so mladi kolesarji izkoristili tudi za spoznavanje Slovenije ter njenih naravnih in kulturnih znamenitosti. STO s profesionalno in razvojno ekipo Jumbo Visme sodeluje že sedmo leto, kar utrjuje prepoznavnost Slovenije kot kolesarske dežele, ki nudi širok in bogat izbor kolesarskih doživetij, kakovostnih športnih nastanitev in infrastrukture tako za rekreativne kot za profesionalne kolesarje. Šport in turizem  z roko v roki. Seveda bo obenem delala in naredila odličen marketing za turistične obiske v čudovite slovenske kraje, posebej tam kjer se bodo pojavili in trenirali  mladi »razvojniki« Jumba Visme.

Vsi ki smo blizu Rogle vemo da bodo,  tako kot vsako leto, odnesli enkratne vtise, odlično energijo, primerno pripravljenost. In dober glas, ki bo segel v vsako nizozemsko vas.

 

Vane T. Costa

Mogoče vam bo všeč