Nekategorizirano

Rakrili identiteto levičarskega skrajneža, ki po trgovinah hodi brez maske, napoveduje diverzijo Blejskega strateškega foruma

Levičarski skrajnež Nikita Xever z Grosupljega, (kot je portalu e-Maribor zaupal vir,) naj bi se v mladosti veliko ukvarjal z nelegalno izdelavo kaset in kasneje CD-jev za prodajo (piratstvo). Sicer pa Severja poznamo tudi iz petkovih protestov.

V zadnjem obdobju je znan kot glasen in oster nasprotnik nošenja zaščitnih mask v trgovinah in trgovskih centrih, svoje nevarne podvige pa snema in jih deli na svojem Facebook profilu. Pred nedavnim naj bi bila proti njemu spisana tudi kazenska ovadba zaradi ogrožanja zdravja ljudi. Gre za provokatorja, ki je na ta način izzval precej hude krvi v raznih trgovskih centrih. Naj bi imel pa Nikita (baje mu je res tako ime) veliko časa za zganjanje norčij, saj nam je vir zaupal, da je naj bi bil zaradi udarca v glavo invalid.

Kot piše portal Nova24 TV, je Nikita Xever javno razkril, kje se bodo zaradi sabotaže mednarodnega dogodka na Bledu dobili s somišljeniki. Gre za hotel Rikli Balance na Bledu, kjer se bodo med drugim sestali tudi predsednik slovenske vlade Janez Janša, madžarski premier Viktor Orban in srbski predsednik Aleksandar Vučić. Ob deseti uri dopoldan pred hotelom pa bodo tam tudi provokatorji in priložil zemljevid Bleda.

Da ima Xever resne namene sabotirati dogodek pove tudi objava, kjer poziva na množično udeležbo, saj bodo množico po njegovem težje odstranili s prizorišča. “Z Bleda tisoč pešcev ne morejo odstranit! Vsi na sprehod ob jezeru” je še pozval svoje zveste sledilce.

 

 

Mogoče vam bo všeč