Foto: Facebook
SlovenijaŠport

Prenosa nogometne tekme iz Armenije danes ne bo

Povratni obračun nogometne tekme Maribor – Urartu se bo začel ob 18. uri po slovenskem času (ob 20. uri po armenskem času). Vijoličasti so v Ljudskem vrtu zmagali z 1:0.

Brez TV prenosa

A žel iz Armenije ne bo nobenega televizijskega prenosa. Tudi preko spleta NE. Tako, da se bodo morali navijači zadovoljiti s spletno stranjo NK MARIBOR, kjer bodo sproti osveževali podatke, med samo tekmo.

Sodniki prihajajo iz Avstrije, mož s piščalko bo Christopher Jäger. Njegova pomočnika bosta Roland Riedel in Sara Telek, v vlogi četrtega sodnika pa bo Markus Hameter.

Pričakovali smo peklensko vročino, med bivanjem v armenski prestolnici pa so pogoji povsem drugačni. Oba treninga je moštvo opravilo med nevihto, temperature so padle, toda za dinamiko, agresivnost in veliko količino teka je osvežitev lahko tudi dobrodošla,” pravijo v klubu.  “Vtisi so dobri, ekipa je lačna napredovanja. Opazna je velika želja, razumljivo pa v tej želji ne smemo pregoreti. Imamo dovolj izkušenj kot klub in posamezniki, da to preprečimo in smo na nivoju, ki bo zadostoval za izpolnitev tekmovalnega načrta. Na prvi tekmi smo videli prednosti, a tudi slabosti tekmeca. Naša mlada ekipa je dobro opravila nalogo, prišli smo v Erevan s prednostjo, ki pa je ne bomo branili. Zavedamo se, da zdaj moramo biti na najvišjem nivoju, da dosežemo, kar si želimo. To pa je napredovanje v 2. krog,” še dodajajo.

P.M.

Mogoče vam bo všeč

Več v:Slovenija