Nekategorizirano

Predstavljena diamantna maska v vrednosti 250.000 USD, ali ščiti pred koronavirusom?

Podjetje za izdelavo in proizvodnjo luksuznega nakita je predstavilo obrazno masko v vrednosti 250.000 ameriških dolarjev, narejeno iz 3.040 diamantov s skupno 73,27 karatov. Diamanti so vpleteni v mrežo skupaj z belim zlatom, maska ​​pa tehta 156,9 grama.

Ta maska ​​sama po sebi ne bo nikogar zaščitila pred novim koronavirusom, ampak je zasnovana tako, da jo lahko nosite na običajni maski za obraz. Zasnoval ga je ustanovitelj podjetja Jacob Arabo in je bila zasnovana kot unikatna kopija, a v podjetju trdijo, da je zanimanje zanjo tako veliko, da so odprli možnost personaliziranega naročanja.

Glamur in eleganca  v dobi pandemije v medijih niso bili dobro sprejeti in mnogi so menili, da to pošilja popolnoma napačno sporočilo.

Toda Jacob & Co. ni izdelal najdražje maske za obraz, ampak jo je izdelalo izraelsko nakitno podjetje, njegova cena pa znaša 1,5 milijona dolarjev. V to masko je po naročilu kupca mogoče vgraditi najboljši filter N99, tako da zagotavlja vsaj zaščito, po nesramni ceni.

Mogoče vam bo všeč