Pavel Rupar, zagovornik upokojencev v boju za dostojno življenje(foto: Robert Fojkar)
SlovenijaTwitter noviceV fokusu

Predsednica Republike vzela pod svoje »peruti« Biserko Marolt Meden. Zakaj, morda zato ker zagovarja »hiter« odhod iz tega sveta?

Na včerajšnjem 4. shodu upokojencev je bilo izrečeno, da Predsednica Republike Slovenije   iz svojega kabineta odstrani Biserko Marolt Meden. Svetovalko za upokojenska vprašanja. Da je takšna oseba na takšnem mestu kot je ta svetovalka,  je prvovrstni vulgarizem.

Meden Maroltova je zaprisežena zagovornica evtanazije, prostovoljnega samomora oziroma smrti, kar je v nasprotju z najvišjo vrednoto človeštva – življenja. V normalnem svetu bi vsakega zagovornika “smrti” ostro obsodili, vendar ne na slovenski levičarski sceni. Tam jim nič ni sveto, niti življenje ne.

Verjetno jih moti tudi to da  ti ljudje, upokojenci  želijo živeti človeka vrednega življenja.  To je je tako zaskrbelo predsednico Republike Natašo Pirc Musar, da je  pohitel z izjavo, da ona svojo Biserko »ne da« in je ne bo odstranjevala.  Ta ima ob sebi zagovornico »legalnega umora« šteje za prestiž ter za ohranjanja pod svojo streho osebo,  ki je lahko največja blamaža za katerega koli, za Predsednico Republike je pa nedojemljivo.

Podpora evtanaziji z najvišjega političnega vrha v Sloveniji (foto.: izrez zaslona)

V slogu  aktivističnega  AFŽ-jevstva se je oglasila Urška Klakočar Zupančič, soimenjakinja Ugandske opice in vmes, ko nima napada tresenja zaradi abstinence neznanega izvora, še predsednica Državnega zbora kjer postavlja boksarski ring pohitela z tolažbo in podporo dveh pripadnic sloja ki, so naskrivaj brale »skripte« Mengeleja:  »Draga Biserka in draga Nataša, izjemno vaju obe spoštujem in ostro obsojam zavržne izjave Pavla Ruparja na današnjem shodu pred Državnim zborom. Niso samo zavržne, po mojem mnenju imajo tudi znake kaznivega dejanja, vsekakor pa predstavljajo hud prekršek in so globoko posegle v človekovo dostojanstvo. Gospod Pavle Rupar, na tem mestu odpovedujem srečanje z vami, ki je bilo predvideno za 16. maja. « Slabiči in pernati ptiči to »zmorejo«. Ne zmorejo se soočiti s tem da izboljšajo stanje v državi, dvigniti nekaj kar je nujno za preživetje ene tretjine prebivalstva. To ne gre. Ne znajo. Kdor ne zna mora oditi. Tako to je.

Še večji biser, ki podpira »svetovalko« predsednice Republike Slovenije, je degradirani nadlegovalec študentk, prej profesor z izjavo » da je evtanazija bistveno cenejša od stroškov večine bolnikov v bolnišnicah ob koncu njihovega življenja. Ali je vam dragi sodržavljani to jasno, normalno, človeško?

Zame je to sprevrženo. Nezdravo, Absurdno. Nečloveško.

Boj za življenje in za upokojence se nadaljuje.

Vane T. Costa

Vir: twitter&vtc

 

 

 

Mogoče vam bo všeč

Več v:Slovenija