Nekategorizirano

Požar stopil Šarcu na “žulj” 2: od “padanja” po stopnicah soproge Barbare 2014, do lepe Nataše v Sovi 2019

Po tem, ko je pred dvema dnevoma pozareport.si objavil sočno medijsko kost, da se po kamniških koluarjih širijo govorice, da naj bi se razšla zakonca Marjan Šarec in Barbara Iskra Šarec in je modra škoda soproge eks predsednika vlade Marjana Šarca bolj ali ves čas parkirana pred hišo staršev v Domžalah, je ta skušal ugibanja o resničnosti Požarjevih navedb preprosto odpraviti z enim twit demantijem.

Zaradi svoje neprepričljivosti je bil v trenutku deležen številnih odzivov na socialnih omrežjih, ki mu očitajo, da je njegov demanti čivk preveč prozoren, da bi bil resničen. Požarju so tudi iz stranke LMŠ sporočili, da gre pri razhodu zakoncev Šarec za medijski spin, je pa pomenljivo, da se je  soproga Barbara Iskra Šarec ob novinarskih vprašanjih zavila v molk. 

Preberi še: (https://vfokusu.com/post/550881/pozar-stopil-sarcu-na-zulj-z-novico-da-je-)

Zadnji Šarčevi javni nastopi, v katerih napada vlado Janeza Janše in brani “tekovine” svojega vladanja so vse bolj histerični, na trenutke deluje kot “stekel pes,” ki ne more brzdati svojega jezika, kar mnogi povezujejo tudi s povsem skrhanimi odnosi med zakoncema. 


							 

Kjer je dim, je lahko tudi požar!

Ob vseh ugibanjih o zakonskem brodolomu Šarčevih je kar veliko medijskih zapisov, v katerih se namiguje na domnevno agresivnost Marjana Šarca. Tako naj bi Ana Marija Suhoveršnik, nekdanja kamniška občinska svetnica liste Marjana Šarca 5. marca lani,  v premoru 29. seje občinskega sveta, pred več pričami izrekla trditev, da županova žena “pada po stopnicah”, s čimer naj bi namigovala na to, da je župan Marjan Šarec nasilnež. Suhoveršnikova se je iz ene največjih županovih “oboževalk”, prelevila v njegovo najgorečnejšo in najglasnejšo nasprotnico. Tudi sicer naj bi bili nekdanji sodelavci eks kamniškega župana deležni njegove muhavosti, vzkipljivosti, tudi mobinga. 

Takrat sta Marjan Šarec in njegova žena Barbara Iskra Šarec proti Ani Mariji Suhoveršnik vložila zasebni tožbi zaradi opravljanja, ki je menda namigovala, da je Marjan Šarec doma nasilnež. Zanimivo, da sta sprti strani še pred prvo obravnavo  sklenili poravnavo, Ana Marija Suhoveršnik se je Marjanu Šarcu in njegovi ženi Barbari Iskra Šarec opravičila, ta pa sta njeno opravčilo sprejela.

V naslednjih dneh bo vse bolj jasno, ali torej držijo govorice o ločitvi zakoncev Šarec. Je pa neizpodbitno, da naj bi bil eden ključnih razlogov zaposlitev lepe Nataše H. mimo vrste na Sovi. Naj se je še tako trudil, javnosti ni mogel prepričati v golo dejstvo, da gre zgolj za “uslugo” intimni prijateljici. 

Mnogi se čudijo Milanu Kučanu, ki je v pomladnih mesecih leta 2017 skoraj tedensko obiskoval župansko pisarno Marjana Šarca in ga prepričeval, da se naj na jesenskih volitvah proti Borutu Pahorju poteguje za položaj  predsednika republike, da se ni podrobneje seznanil, kdo je in kakšen je Marjan Šarec. Vseeno mu je obljubil vso podporo F 21 in globoke države in kupil “mačka v žaklju!” 

Boris Cipot

Mogoče vam bo všeč