Nekategorizirano

Posebna pomoč za samozaposlene v času epidemije koronavirusa.

Na posebni brezplačni aplikaciji Robokrat.si so vprašalniki ki vam omogočajo, da pridobite informativni pregled vaše upravičenosti do posamične oblike Covid-19 pomoči za samozaposlene.

Spletna aplikacija Robokrat, kot pomoč za samozaposlene v času epidemije koronavirusa

Na spletni aplikaciji ROBOKRAT.SI najdete veliko pomoči. Na primer pomoč za odlog plačila prispevkov za samozaposlene osebe, družbenike in kmete, pridobitev izredne mesečne pomoči v obliki temeljnega dohodka, odlog plačila prispevkov za samozaposlene osebe, družbenike in kmete in tako dalje v zvezi s katero je potrebno na portalu eDavki izpolniti posebno izjavo.

Projekt je plod odziva spletnega razvijalca in pravnika na aktualno dogajanje in odgovarja na zahtevo po prijaznejšemu ter bolj interaktivnemu načinu tolmačenja predpisov.

To spletno aplikacijo in informacije se ponuja na brezplačni osnovi in po najboljših močeh, ki bo vsem uporabnikom zagotovo v pomoč. Vsi, ki boste uporabljali to spletno mesto si morate prebrati splošne pogoje in splošne informacije o varstvu osebnih podatkov. Priporočajo lastniki te spletne aplikacije.

 

 

Mogoče vam bo všeč