Nekategorizirano

Poletne radosti: Ko se kraljica sleče v bikini

Nizozemska kraljica Makisima (Maxima), rojena v Argentini, poletne dni preživi v družbi svojega moža v mestu Mykonos v Grčiji. Kraljevi par počiva na jahti, 49-letna Maksima pa je skočila v bikini brez naramnic. Uživala je v plavanju, medtem ko se je njen mož raje zadrževal na jahti, a zato ji je nežno pomagal iz morja, kar jih je, očitno, tudi dobro zabavalo.

							Kralj pomaga kraljici iz morja

Nizozemski kraljevi par se je spoznal leta 1999 in sta poročena od leta 2002 ter imata tri hčerke. Leta 2013 se je kralj Willem-Alexander povzpel na prestol in tako postal prvi mož na nizozemskem prestolu od leta 1890, pri 46 letih pa najmlajši evropski kralj. Njegova strast so letala, in zahvaljujoč pilotski licenci več kot 20 let je kot kopilot letala KLM upravljal vsaj dvakrat mesečno kot kopilot, čeprav na skrivaj, saj se mu kot kopilotu ni treba predstaviti potnikom.

Pilotiranje je njegov hobi, ki ga, kot pravi, sprosti po kraljevih dolžnostih in mu omogoči, da se osredotoči na nekaj povsem drugega. V mladosti je bil precej živahen, rad se je zabaval, umiril se je šele po srečanju z Maksimo.

Mogoče vam bo všeč