Dogodki in prireditve

Osrednja turistična borza WTM letos na spletu

Ena največjih globalnih turističnih borz World Travel Market London bo v letošnjem letu potekala v virtualni obliki. Na voljo je še nekaj prostih mest za prijavo slovenskih turističnih ponudnikov.

Virtualna izvedba poslovne borze WTM Virtual – Recover. Rebuild. Innovate se bo osredotočila na obnavljanje in razvoj novih poslovnih povezav, promocijo blagovnih znamk in izobraževanja. Vse to bo pripomoglo k obnovi in oblikovanju potovalne industrije.

Virtualni dogodek bo potekal od 9. do 11. novembra od 7. do 22. ure (GMT). V tridnevnem programu bo udeležencem na voljo platforma “Connect Me Meetings” za sklepanje sestankov in spletna srečanja, spremljanje konferenc v živo in udeležba na okroglih mizah, na katerih se bo obravnavalo aktualna in pereča vprašanja.

Vsako prijavljeno podjetje bo imelo možnost predstaviti svoje produkte in storitve, uporabo inovativne virtualne platforme za povezovanje, 30 minutne vnaprej dogovorjene sestanke s kupci iz celega sveta, udeležbo na konferencah v živo, okroglih mizah in forumih.

Prijavljen so-razstavljavec bo imel možnost registrirati največ 3 predstavnike iz svojega podjetja, kateri bodo lahko sklepali in organizirali sestanke s kupci širom sveta.

Več info o borzi na https://www.slovenia.info/sl/novinarsko-sredisce/novice/14196-osrednja-turisticna-borza-wtm-letos-na-spletu?utm_campaign=sI-okt20-pr-tta-42&utm_medium=email&utm_source=Net-Results&utm_content=sI-okt20-pr-tta-42#

Mogoče vam bo všeč