Nekategorizirano

NOVO! ZABAVNA APLIKACIJA ZA TE DNI!

V dnevih, ko ostajamo doma nam prav pridejo različne aplikacije, ki nam krajšajo čas v teh dnevih. Mobilni telefon velikokrat postane tudi zabava.

Posebne mobilne aplikacije se je lotil tudi mladi Korošec Radovan, ki je postavil zanimivo aplikacijo “muzikant”. Preko aplikacije v bistvu lahko sodelujete v glasbenem kvizu katerega glavna tematika je ugibanje pesmi. V njej se najde seveda veliko domače slovenske glasbe pa tudi nekaj tuje. Popolnoma brezplačna slovenska aplikacija se nahaja na Google Play trgovini. V kolikor niste uporabnik platforme Android, „Muzikanta“ lahko zaigrate na povezavi muzikant.io. Aplikacija bo kmalu dostopna tudi za iOS naprave. Bistvo igre je vsekakor dobra zabava in dviganje razpoloženja v teh dneh.

»Pri oblikovanju in izbiri glasbe mi je pomagal bratranec, ki  je tudi dijak Srednje šole Ravne,  obiskuje pa program strojni tehnik. Ukvarja se z risanjem, oblikovanjem in 3D modeliranjem.  „Muzikant“ je moj prvi resnejši projekt, izdelava aplikacije je zahtevala ogromno dela: 20 dni in okrog 150 ur razvoja. Pri tem je bilo potrebnega veliko samostojnega učenja, uporabe spletnih virov, knjig itd. Skratka zelo zanimiv in zahteven izziv. Upam, da se bo trud izplačal ter da bo aplikacija z vsebino in uporabnostjo pritegnila veliko  uporabnikov. Želel sem tudi pokazati, da je vsestransko delo možno tudi od doma in v posebnih okoliščinah,« je povedal radovan.

 

Aplikacijo lahko najdete na spodnjem naslovu:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jorga.muzikant 

 

 

 

Mogoče vam bo všeč