črna kronikaSlovenija

NEZNANCI SO SE SPRAVILI NA AVTOMOBIL POSLANCA SDS, LJUBA ŽNIDARJA

Se ponovno vzpenja “levi fašizem” ki je zaznamoval obdobje v letih 2013, 2014, kjer so levi hlastali za oblastjo, ki je niso imeli?

NEZNANCI SO SE SPRAVILI NA AVTOMOBIL POSLANCA SDS, LJUBA ŽNIDARJA

So levi nestrpneži lahko še bolj nori? Neznanci so na referendumski dan namreč napadli osebno vozilo poslanca SDS Ljuba Žnidarja in sicer tako, da so skozi zadnje okno polili neznano tekočino. Policisti policijske postaje Žalec so bili namreč obveščeni o kaznivem dejanju poškodovanja tuje stvari, da  je poslancu neznana oseba med 16.30 in 18.30 uro skozi zadnje okno avtomobila zlila neznano tekočino, za katero sumijo da je lak.

Z dejanjem je oškodovancu nastala materialna škoda v višini okoli 500 evrov, toda kar je huje od same škode je sporočilo – v naši državi ima oblast lahko samo levica, če se nam ne boste umaknili, vas bomo ustrahovali še naprej. Pojav groženj je vseprisoten vse od konstituiranja desno-sredinske vlade, vse od začetka pa leva opozicija in njim podrejeni mediji podpihujejo tenzije in skrajnežev ne obsodijo ter ne skušajo ustaviti. Piše portal Nova24TV.

Upajmo, da bo policija ujela nepridiprave.

Mogoče vam bo všeč