Nekategorizirano

Nekaj resnice o Ireni Jovevi, Evroposlanki LMŠ

Jovevi se je uspelo uvrstiti v evropski parlament in ima zagotovo največjo plačo med prebivalci Jesenic, odkoder prihaja. Zna pa popihati na dušo levičarjem in predvsem prebivalcem Jesenic, ki pa v večini niso slovenskega rodu. Tako je pred nedavnim dejala, da se bo v Evropskem parlamentu zavzemala za Bosno, namesto za Slovenijo?

“Tarnjanje in hlipanje evropske poslanke Joveve kaže, kako nepripravljena je na izzive svojega položaja. V politiko je vstopila brez izkušenj in z novinarsko navajenostjo biti nad kritiko naroda,“ je zapisal tviteraš, Tomaž Štih.

Tomaž Štih je opozoril,  da je užaljenost “makedonske” evroposlanke Irene Joveve jasen pokazatelj, da v politiko ni vstopala pripravljena, pravih izkušenj pa še vedno nima, saj je vanjo vstopala kot novinarka, ki ne sme biti kritizirana. Poleg tega, da se, kot smo pisali tudi sami, ne zaveda odgovornosti do države, ki ji je omogočila, da je prišla do enormne bruseljske plače, je jasno, da tudi psihološko in svetovnonazorsko ne zmore situacije, v kateri se je znašla.

In če še ne veste, kdo je ta Irena Joveva? To je Nekdanja novinarka POP TV, ki je znana po tem, da je “korektno” poročala s sedeža SDS stoječa na pručki, bi lahko dejali da je v politiko odšla popolnoma neizkušena, a z veliko medijsko podporo levosučnih medijev.

 

Mogoče vam bo všeč