Nekategorizirano

Namesto na nacionalko, Janša na Planet TV

Nacionalna televizija katero moramo plačevati vsi, ki imamo električni priključek ni televizija nas vseh? To sliko RTV kaže že zelo dolgo.

Od blatenja vlade Janeza Janše, do podpiranja protestov, slabega odzivanja na epidemiološko stanje v državi. A nacionalna televizija z več, kot 2000 zaposlenimi se ne čuti odgovorna, da bi v eno izmed svojih oddaj povabila predsednika vlade, kjer bi ljudje iz prve roke lahko slišali nekaj več o epidemiji, ki nas še vedno ogroža.

Na to se je pred nedavnim odzval tudi predsednik vlade Janez Janša z besedami “Smo sredi izjemno resnih razmer, neprimerljivih s čemerkoli, kar smo preživeli doslej. RTV Sloveniji smo za nedeljo ali ponedeljek predlagali enourni pogovor o stanju in ukrepih Vlade RS. A “nacionalka” s 3 programi nima programskega časa. Edina javna TV v katerikoli državi!”

Se je pa zato z obvestilom včeraj odzval Planet TV, ki bo danes, v torek ob 18.30 predvajal oddajo: Pogovor s predsednikom vlade. Enourni pogovor s predsednikom vlade bo med drugim tekel o epidemiji koronavirusa in težavah, ki jih ta povzroča v zdravstvu in domovih za starejše, pričakovanjih v zvezi s cepivom in poskusih oblikovanja tako imenovane koalicije ustavnega loka, katere glavni pobudnik je Jože P. Damijan, ter o protivladnih protestih.

 

Mogoče vam bo všeč