Nekategorizirano

Naj bi bil praporščak Racman “nedotakljiv” zaradi poznanstva s Šarcem?

Praporščak Iztok Racman, ki naj bi na eni izmed preteklih misij povzročal težave zaradi pijančevanja, saj naj bi kratil spanec marsikaterega vojaka, zaradi poznanstva z Šarcem še vedno nemoteno opravlja svoje delo?

“Čeprav je bil vojak Racman na eni od misij v preteklosti tedaj štabni podčastnik in bi moral med prvimi skrbeti za red in mir, je povzročal precejšnje težave (bojda identično v Neaplju). Pijančevanje skoraj vsak dan in pozno v noč, ostali podrejeni so se pritoževali nad njim zaradi povzročanja hrupa. Racman se je tudi na tej misiji hvalil o poznanstvu in prijateljevanju z bivšim predsednikom vlade Marjanom Šarcem,” je glede Racmana zapisano v anonimnem sporočilu, piše Nova24TV.

Da Šarec in Racman dobro sodelujeta je moč razbrati tudi iz glasila Občine Kamnik, kjer je bilo mogoče zaslediti pompozno novico v zvezi s praporščakom Racmanom iz leta 2017, z naslovom: “Predstavnik Slovenske vojske Iztok Racman ob dnevu upora proti okupatorju: “Danes praznujemo življenjske zgodbe vseh velikih ljudi, ki so se uprli… in uprli so se za nas.”.

No mogoče bo Šarec, tako, kot za lepo Natašo rekel, da sta le znanca. Nočemo pa ugibati kaj sta v bistvu zares bila.

 

Mogoče vam bo všeč