Slovenija

Na RTV bi radi povečali naročnino, iz UKOM-a pa hočejo (še) več denarja!

Burna razprava je bila včeraj na seji programskega sveta RTV, ki je postregla tudi nekaj humornimi izvlečki Saša Hribarja, ki je očitno mislil, da je na radijski oddaji GA-GA.

Burna razprava programskega sveta RTV Slovenija

Glavne ugotovitve seje programskega sveta RTV so bile, prav absurdne. Predvsem pa so na RTV ugotovili da imajo premalo denarja. Tako čakajo na denar iz UKOM-a zaradi prenosov predsedovanja Slovenije EU, poleg tega pa bi želeli povečati še naročnino.

Nekaj besed se je vrtelo tudi okoli famozne in z leve strani čaščene Evgenije Carl in sage okoli lažne novice povezane z izobrazbo poslanca Desusa Branka Simonoviča. O tem se bo na podlagi odločitve programskega ukvarjal novopečeni generalni direktor RTV Andrej Grah Whatmough v skladu s svojimi pristojnostmi. Pri novem generalnem direktorju je zanimivo, da, kot piše portal Požareport, večinoma le ždi v svoji pisarni in se iz nje ne premakne, ob svojem prihodu pa zaposlenim na RTV ni naklonil niti krajšega predstavitvenega pisma. Zaposleni pravijo tudi, da je direktor že skoraj povsem zamudil oziroma zapravil priložnost, da si znotraj RTV vzpostavil kakšno direktorsko avtoriteto.

Torej RTV s prihodom novega direktorja ni dobila praktično nič? Ali pa se čaka na boljšo priložnost, vsekakor pa gledalci čakamo na bolj korektna poročanja, DOKLER NE IZGUBIJO ŠE TISTIH NEKAJ GLEDALCEV, KAR JIH IMAJO.

Mogoče vam bo všeč

Več v:Slovenija