črna kronikaLokalnoSlovenija

Na območju Policijske postaje Šmarje pri Jelšah nova družinska tragedija !!

Dobro uro nazaj spet novica  posegu po življenju, kot mnogokrat do  sedaj, bližjih  oseb ali zakoncev. Iz  PU Celje sporočajo,  da se je na območju Policijske postaje Šmarje pri Jelšah  zgodila nova družinska tragedija.  Poročajo  s   Policijske  postaje  Šmarje  pri Jelšah da je   61-letni moški ustrelil 57-letno partnerko.

Operativno  komunikacijski  center je na kraj poslal več patrulj. Policisti in  reševalci, ki so jim zaradi   izjemno nevarne situacije zagotovili neprebojne jopiče,  so  pred  stanovanjsko hišo našli žensko, ki je poškodbam na kraju podlegla. Moški se je po streljanju oborožen  umaknil v hišo.

 Ob  vstopu  v  hišo  smo našli hudo ranjenega 61-letnega storilca, ki se je ustrelil.  Kljub hitremu nudenju pomoči je storilec poškodbam podlegel.
Prizadevni ekipi reševalcev se ob tej priložnost  zahvaljujejo za izjemno sodelovanje.

Le kaj reči ob tem ko že skoraj vsak dan sledijo novce o tragičnih dogodkih, družinskih tragedijah, posegu v življenje drugega, mnogokrat bližnjih ali bližnjega. Morebiti  vedeti čim več o tem preden se kaj zgodi. Če bo to možno in ko bo to možno, bo morda tega manj!?

Avtor: Vane T. Costa

Mogoče vam bo všeč