SlovenijaTurizem

Miren Kras s kampanjo Zgodbe iz lonca…brez konca

Turizem Miren – Kostanjevica je lansiral novo kampanjo “Zgodbe iz lonca…brez konca”, ki v obdobju rasti, nabiranja in uporabe špargljev v kulinariki preko virtualne izkušnje in v sodelovanju s kuharskimi mojstri združuje kuharsko znanje, poučne vsebine in veliko zabave.

Miren Kras s kampanjo Zgodbe iz lonca…brez konca

 

Zgodbe iz lonca se bodo odvijale vse od 24. aprila do 31. maja 2021 v družbi odličnih kuharskih šefov, Katjuše Batistič iz Gostilne Bric, Darje Makorič Špiljak iz Gostilne Makorič, Jurija Goloba iz Gostilne Štirna, Andrejke Harej in Karle ter Tomaža Kogoja iz Gostilne Kogoj, in nosilca Michelinove zvezdice, Tomaža Kavčiča iz Gostilne pri Lojzetu ter njihovih gostov.

Vsak ponedeljek bodo na Facebook in Instagram strani Miren Krasa najavili kuharski izziv, v katerem bo gostinec do petka pripravil krožnik za posebnega gosta iz vrst znanih slovenskih osebnosti. Kdo bo preizkušal njegove kuharske spretnosti in slastnost jedi, bo javnost lahko ugibala v nagradni igri Ugani kdo pride k meni na večerjo? Izmed pravilnih odgovorov bodo izžrebali tedenskega nagrajenca, ki bo prejel bon za kosilo ali večerjo za 2 osebi v gostilni, ki se bo posamezni teden predstavila, ter knjigo receptov Šparglji-beluši.

Več o kampanji na www.mirenkras.si/zgodbe-iz-lonca.

Foto in več informacij: Turizem Miren – Kostanjevica

vir: https://www.slovenia.info/sl/novinarsko-sredisce/novice/16029-miren-kras-s-kampanjo-zgodbe-iz-lonca-brez-konca?utm_campaign=si-apr21-pr-tta-17&utm_medium=email&utm_source=Net-Results&utm_content=sI-apr21-pr-tta-17#

mib

Mogoče vam bo všeč

Več v:Slovenija