SlovenijaTurizem

Slovenija se je udeležila virtualne spletne delavnice Travel Open Day Virtual

Predstavništvo Slovenske turistične organizacije v Italiji se je udeležilo virtualnega dogodka za poslovno javnost v organizaciji italijanskega medija Travel Quotidiano. Ob srečanjih s predstavniki turističnih agencij in organizatorjev potovanj je bilo moč zaznati veliko zanimanje za Slovenijo.

Slovenija se je udeležila virtualne spletne delavnice Travel Open Day Virtual

Z namenom ohranjanja stikov z italijansko poslovno javnostjo je med 29. in 30. aprilom predstavništvo STO v Italiji skupaj s ponudnikoma HIT Alpinea  in Terme Olimia nastopilo na virtualni spletni delavnici Travel Open Day Virtual v organizaciji poslovnega medija Travel Quotidiano.

Na italijanskem tržišču je opaziti veliko zanimanje za Slovenijo, ne samo zaradi bližine, obiskovalci jo zaznavajo tudi kot varno deželo, ki nudi raznoliko ponudbo v neokrnjeni naravi z možnostjo vrhunskega kulinaričnega razvajanja. Na virtualni spletni delavnici so se vrstili sestanki z organizatorji potovanj in turističnimi agenti iz Italije, ki so izrazili veliko zanimanja za turistično ponudbo Slovenije. Italijanski agenti pozitivno sprejemajo virtualne dogodke in so vedno bolj odprti za nova sodelovanja, tudi z destinacijami, ki jih v preteklosti niso imeli v svojih programih.

Naslednji poslovni virtualni dogodek Feel Slovenia Business Date – Italija bo na sporedu 26. maja 2020.

Mogoče vam bo všeč

Več v:Slovenija