Nekategorizirano

Marjan Šarec izdal Slovenijo!? V slovenskih osnovnih šolah po novem kar po srp(b)sko?

Saj ni res, pa je! Marjan Šarac nas je izdal Srbom? Kako bi lahko drugače razumeli njegovo obljubo, ki jo je dal premierki Srbije Ani Brnabić, da se bodo učenci dvajsetih osnovnih šol v Sloveniji od prihodnjega šolskega leta začeli učiti tudi srbski jezik. O tem je poročal tudi srbski portal N1.

 Pričakuje se, da se bodo učenci dvajsetih osnovnih šol v Sloveniji od prihodnjega šolskega leta začeli učiti tudi srbski jezik, je sporočila premierka Srbije Ana Brnabić in se zahvalila Marjanu Šarcu, da se o tem vprašanju že pogovarjajo. Gre za uresničitev načrta tranzicijske levice, ki ga je leta 2015 predstavil zadnji predsednik Zveze komunistov Ciril Ribičič.

Kako je to sploh mogoče? Je v Evropi še kakšen tak predsednik, kateremu so interesi druge države pomembnejši od interesov svoje? Ali pa to dokazuje, da je tudi Marjan Šarec po rodu Srb?

Ne samo, da si župana največjih slovenskih mest Jankovič in Arsenovič ob adventnem času sredi mesta privoščita srbske »trubače«, osnovnošolci naj bi se po novem učili tudi srp(b)ski jezik.

uredništvo/vfokusu

Mogoče vam bo všeč