Nekategorizirano

Levičarska oddaja Tarča v iskanju novih napadov

Oddaja Tarča je edini vzvod, ki se ga lahko še primejo levičarji. Zato se pripravljajo napadi od vsepovsod. Napad na Počivalška in SMC ni uspel, tudi napad na DESUS se je izjalovil, saj ne bodo zapustili vlade. Sedaj Eriki ostane le še SDS.

Kako globoko je vpletena tranzicijska levica v konstrukte in celo medije, pove podatek, da so v zadnjem času na nacionalni RTV večkrat videvali poslanca SD Matjaža Nemca in to celo v prostorih uredništva oddaje Tarča. Kot je znano, je Nemec tudi predsednik Komisije za nadzor obveščevalnih in varnostnih služb, ki se je prejšnji teden blamiral z nenapovedanim nadzorom ministra Hojsa, za katerega se je izkazalo, da je nezakonit, poleg tega pa so tam zopet v pripravljenosti čakale televizijske kamere, kar zopet kaže na neverjetno “zlizanost” levice in medijev. Po poročanju hišnega portala levice – 24ur je KNOVS ponovno v nadzoru policije.

Mediji os se že sedaj ves čas trudili na vse možne načine, da bi zakonit odrejen nadzor ministra za notranje zadeve Aleša Hojsa predstavili kot nezakonitega. Prav tako se te dni stopnjujejo napadi na državnega sekretarja Franca Kanglerja, saj je od direktorja policije Andreja Juriča zahteval, da ukrepa zoper kriminaliste Nacionalnega preiskovalnega urada, ker so ravnali nezakonito v preiskavi zoper Jožeta Kojca, kar je potrdilo tudi okrajno sodišče v Kopru.

Skratka lažniva Tarča, polna manipulacij, zavajanj, potvorjenih zgodb in neumnosti se vrača na male zaslone. Čakamo le še novega levičarskega skesanca, da postane junak.

 

Mogoče vam bo všeč