Nekategorizirano

Lažnivi Svet24 ustanovitev nove tiskovne agencije naprtil kar SDS-u.

V času, ko je dokončno pogorela namera o veleumski ideji koalicije KUL z mandatarjem Karlom Erjavcem, so se začeli novi medijski napadi in laži.

Zavajanje in laži portala Svet 24

Medtem ko Slovenija dobiva nov spletni novičarski servis – Nacionalno tiskovno agencijo (NTA), ki želi postati kredibilen mnenjsko-poročevalski portal, pri katerem bodo sodelovali vplivni posamezniki in mnenjski voditelji z različnih področij, si je levičarski (odlazkov) medij privoščil laži. tako so zapisali:

Po okriljem največje vladne stranke SDS je konec januarja nastala Nacionalna tiskovna agencija (NTA), katere glavni urednik in za zdaj edini pisec člankov je član SDS in kolumnist Nove24 Aleš Ernecl. Kar seveda ne drži in si je medij Svet24 privoščil debelo laž.

Nacionalna tiskovna agencija (NTA) seveda NE nastaja pod okriljem stranke SDS in stranka z njo ni povezana. Aleš Ernecl pa ni član stranke SDS. Edino, kar je medil zapisal po resnici, da Aleš Ernecl občasno piše za portal Nova24TV. Bodo pa pod taktirko glavnega urednika, filozofa Aleša Ernecla, pri projektu sodelovali Tomaž Štih, Vinko Gorenak, Boštjan M. Turk, Alojz Kovšca, Bernard Brščič, Sebastjan Jeretič, Roman Vodeb, Aljuš Pertinač, Edvard Kadič, Jiri Kočica in Kristjan Šarac. Razen Vinka Gorenaka nihče ni član stranke SDS, no če gremo v podrobnosti je bil Aljuš Pertinač celo član stranke SD.

Lažna novica portala Svet24.si

Mediji, ki so očitno začeli lažnivo vojno proti stranki SDS, kako jo čim bolj oblatiti. Še dobro da obstajajo mediji, ki take laži tudi odkrivajo! In če ima portal Svet24 svoj prepoznavni zapis: “Vsa resnica na enem mestu,” bi ga morali spremeniti v “Vse laži na enem mestu.”

D.K.

Mogoče vam bo všeč