kolumnaSlovenija

Kolumna Pavle Rupar: “Zlatko Čordić je in bo v Sloveniji vedno tujec!”

KULUMNA

Piše: Pavle Rupar

Zlatko Čordić je in bo v Sloveniji vedno tujec

Človek za provokatorja Zlatana Čordiča – Zlatka, res ne ve kaj bi o njem pametnega povedal. To, kar počne po naši Sloveniji res zahteva premislek, kaj žene tako osebo v dejanja, ki za normalno življenje v svobodni državi, niso povsem običajna! Nasprotno: marsikje bi mu že kdaj že odprli vrata kakšne primerne zdravstvene ustanove ali zapora! A, da je pri nas še vedno spuščen in svoboden gre njegova zahvala sistemu. Kje v institucijah, kot so policija, državno tožilstvo in sodišča delujejo posamezniki, ki ga potrebujejo za svoje delovanje skupaj in s pomočjo medijev, ki ga propagirajo in tudi izkoriščajo za lastno prevlado, spodkopavanja demokracije ter sejanje jeze in sovraštva med nami? Ker takrat, ko delaš razdor med ljudmi, najlažje vladaš!

Zlatko Čordić je in bo v Sloveniji vedno tujec? Pa ne zato, ker je otrok priseljenih staršev, ki smo jim tu hočeš nočeš dali delo in lepo življenje pač pa zato, ker njegovo provokativno življenje med normalnim slovenskim prebivalstvo nikoli ne bo dobilo podpore! S svojimi izpadi ne daje nič dobrega svojim sonarodnjakom.

S svojimi dejanji povzročaš sovraštvo

Zlatko! S svojimi dejanji povzročaš sovraštvo, tega pa se očitno tudi ti dobro zavedaš! To, kar si storil za največji praznik kristjanov na naši slovenski zemlji pa je popoln polom, tvoj osebni padec in poraz iz moralnega in etičnega vidika, tvoj konec!! Če si se želel pokazati kot nekdo, ki trpi, kot je Kristus, dovoli in sprejmi trpljenje do konca, kot ga je on! Le kako boš kdaj dojel, kaj so bolečine, kaj je ponižanje in kako je Jezus trpel pred tebi podobnimi ljudmi tistega časa! Dokler pa s takimi pokvarjenimi dejanji ponižuješ nas kristjane, vernike v Boga in sveto trojico ne boš nikjer in nikdar dobil podporo od nikogar. Zame si povzročitelj gneva nad tabo, nekdo, ki spodbuja sovraštvo do tujcev in tu živečih ljudi, priseljenih od drugod pa čeprav je večina njih delovna, mirna in prijazna! In jih imamo radi, oni pa nas! Si nekdo, ki seje nemire med kristjani in pripadniki drugih veroizpovedi.

ZLATKO

Če misliš, da si heroj in frajer si morda le za tiste, ki so sami podobni tebi, a so verjetno vseeno pametnejši ali pa premalo nagrajeni za taka dejanja! Ko sem pred dnevi na enem od omrežij napisal svoje videnje glede tebe, so se oglasili  levičarski “kamaradi” in me napadli, češ, kakšen kristjan sem, ker sem napisal resnico o tebi! Nič koliko zgražanja levičarjev, seveda “fejk” profili brez slik in komunistov za njimi, me je učilo o moral in krščanski vzgoji. Niso pa kritizirali tebe, niso napisali, da si zgubil kompas! Ne! Nam kristjanom so očitali jezo, ker smo ti povedali, kaj si!! Veliko vas je še, preveč za mirno in dostojno življenje v Domovini!

Sebi si nakopal veliko jeze in gneva

Zlatko. Sebi si nakopal toliko jeze in gneva, da te tudi križ, s katerim si se delal norca iz nam svete Velike noči, Jezusovega trpljenja in vstajenja in nas , ki verujemo, nosil do konca življenja noč in dan, ne bo opral greha!! Mi bomo za usmiljenje Boga za tvoja dejanja molili zate. Svoje dostojanstvo bomo kristjani in Slovenci do tebe, izrazili na miren način s sklenjenimi rokami v molitvi in prošnjami zate in tvoje podpornike!

Pa ne le zate, tudi za policijo, sodišča, državne tožilce in levičarko-komunistične pripadnike strank in njihove voditelje, da nad njihovimi proti slovenskimi dejanji, ne bo prehude kazni! In verjemi ti in tvoji donatorji: prosili boste na kolenih odpuščanja, ko boste nosili tiste križe, ki vam jih bo naložil narod in Bog ne daj On sam!

Pavle Rupar

Po kolumni na portalu e-maribor

Mogoče vam bo všeč

Več v:kolumna