Branko Grims se nam prestavi!
Dogodki in prireditveLokalnonezakonite migracijePolitikaSlovenijaV fokusu

Kaj pravi Branko Grims o stanju v katerem je Slovenija in Evropa ta hip? Ga bomo gledali in spremljali tudi z govornic v EU parlamentu?

Ja, to  in predstavitev  njegove knjige  Zmaga dobrega-vodnik za boj proti kulturnemu marksizmu, pove  in odgovori na  prenekatero vprašanje, razblini prenekateri dvom o tem ali smo mi tisti ki smo naredili kaj  narobe, da je stanje pri nas in v Evropi takšno, na nam pravzaprav uhaja izpod kontrole in Evrope iz rok ter da se spreminja v nekaj kar ni. Ali bomo križem rok stali?

Mag. Branko Grims je bil rojen v Kranju. Je magister politoloških znanosti in univ. dipl. ing. geologije. Bil je član prve demokratično izvoljene Skupščine RS. Leta 2004 je bil izvoljen v Državni zbor RS ter postal predsednik odbora za kulturo, šolstvo in šport. In vse sklice parlamenta v vlogah ko so zahtevne in je vsem kot  prav kos in jim bo tudi v bodoče. Tako kot bo tudi tisti ko jo ima pred seboj, kot kandidat za poslanca v Evropski parlament na listi SDS.

Kaj pa nam je povedal pravzaprav o trenutni situaciji, ki se manifestira preko  subtilnega načina vnosa idej in podrejanju sveta in posledično nas skozi oblike kulturnega marksizma?

»Gnezditi« je začel pred dobrim desetletjem, preko neskončnih kolon ilegalnih migrantov. Ob naivnosti posameznih voditeljev in zlorabi evropske azilne zakonodaje imamo stanje ki pelje nikamor in pripelje pa nas točno tam, v slepo ulico lastnih zablod, do te mere da ne bomo svoji na svojem, ampak na naših tleh  podrejeni nečemu tujemu, preko neštetih oblik kulturnega marksizma.  Ta marksizem ki se skriva pod krinko kulture in se kot lažno kulturo vsiljuje na različne načine državljankam in državljanom Slovenije in vsem prebivalcem zahodne civilizacije.   Kulturni marksizem je rak vrednot. Razžira od znotraj in inficira vse kar je pozitivnega v zahodni  civilizaciji, hkrati uničuje temeljne vrednote na katerih je Evropa nastala, se pravi  družina, lastnina narod in nacionalna država.

Opozoril je na skrajno nevarne posledice na razkroj družbe s pomočjo LGBT  in je spregovoril o teoriji spola in LGBT+ ideologiji. Opozoril je, da hoče kulturni marksizem uničiti tradicionalno družino in da smo ravno temu priča pri širjenju LGBT+ ideologije v šole. Dejal je, da se to dogaja tudi v Sloveniji in svetoval vsem staršem, da takšne primere prijavijo, saj gre za kršitev ustave, ki določa, da lahko starši vzgajajo svoje otroke v skladu s svojimi vrednotami. »Spola sta le dva duševnih bolezni pa je nešteto«, je povedal in dodal, da teorija spola nima nobenega opravka z biologijo ali znanostjo, temveč gre za ideološko pranje možganov otrokom. Kot ne ni v Hollyiwoodu ne funkcioniraš  ali ne uspeš če nisi za to ali celo da svoje naraščajnike že od malih nog je pripravljajo kaj bodo ko bodo »veliki«.

Posledice napak na plečih tistih ki jih niso zakrivili!

Glede multikulturalizma je Branko Grims pravi, da gre za veliko zamenjavo prebivalstva in da je slovenska vlada izdala interese Slovenije, ko je podprla relokacijo-prerazporeditev migrantov po Evropi. Islamizacija je resnična grožnja, ki ogroža evropske vrednote. Medtem na zahteve muslimanskih imamov, ki so tako verski kot politični voditelji, nekatere evropske države razmišljajo kako vključiti šeriatsko pravo v sklop evropskih zakonov, kar je nepredstavljivo, je dejal Grims. Opozoril je tudi na nevarnosti t.i. »no-go con«, kjer veljajo pravila priseljencev in kamor si policija več ne upa. Za vse to so odgovorni levičarji.  V zvezi s tem imamo v Sloveniji eno najbolj ekstremno levih vlad, ki, pa ko je videla voda teče v grlo ali da so ti tako »priljubljeni« migranti pred njihovimi vrati, pred hišo ali kar na ulici, onanirajo in bogatijo njihov vsakdan, sedaj hoče to bogatitev v različnih odtenkih in vedenj, ponuditi »nesebično« preko dekretov   tudi preostalim delom Slovenije ter jim pod njihovim oknom,  pred njihovimi durmi  servirati azilne centre, nastanitvene domove, za zaužitje te bogatitve. Narod se mora dvigniti na noge. In to počne.

To so državljani, ki si želijo tisto kar smo in ne kaj nam nekdo drug vsiljuje!(Foto: RF)

Prav  zdaj v tem času je idealna priložnost da s  prihajajočimi  evropski volitvami  zaradi zaskrbljujočega stanja v katerem se je znašla Evropa, strnemo vrste in izberemo v EU parlament  ljudi, poslance,  desne politike, ki naj bi delali in tudi morajo in hočejo morajo delati  v interesih evropskih narodov.

»Danes Evropo lahko rešimo, čez pet let se zna zgoditi, da bo Evropa že neprepoznavna, oziroma je ne bo več«, Predvsem da bo Evropa Evropejcem in vsem tistim ki jo živijo  in udejanjajo  vrednote, ki so tukajšnje in ne iz neke sedme celine.

Kdor bo želel še naprej  živeti v Evropi po meri evropskega človeka, ve kaj mu je storiti, mar ne?

 

Vane T. Costa

Mogoče vam bo všeč