Nekategorizirano

Kaj je že rekel krvnik Ivan Maček Matija? Ljudje bi nas obesili, če bi vedeli za naše rabote

Če je sporen Šiško in njegove varde, so še prej ustavno sporne do zob oborožene kreature ZZB, ki spodkopavajo ustavni red Republike Slovenije in seveda vse bolj agresivne ultralevičarske skupine, povezane z Levico in SD, ki grozijo celo z državnim pučem.

Kaj je že dejal eden od komunističnih krvnikov Ivan Maček Matija? Da bi jih ljudje obesili na prvo drevo, če bi vedeli, kakšne svinjarije so počenjali! Danes se več kot dobro ve, kakšne svinjarije so počenjali, več kot 600 povojnih morišč priča o tem, da so nad lastnim narodom izvajali genocid, da so poklali nekaj deset tisoč Slovencev samo zato, ker so hoteli biti in ostati Slovenci, ne pa privrženci komunizma. To so počenjali v praktično istih uniformah in z isto ikonografijo, s katero njihovi sledilci in potomci do zob oboroženi javno paradirajo po Sloveniji. Globoka država je uspela vsiliti revolucionarno ikonografijo NOB praktično na vseh javnih dogodkih in proslavah,  povezanih z zgodovinskimi prelomnicami za slovenski narod: njihovi prapori so bili prisotni na proslavah 150 letnice slovenskuh taborov, na lanskih prireditvah ob priključitvi Prekmurja matici, ob proslavah dogodkov, povezanih s slovensko osamosvojitvijo, celo v hramu slovenske demokracije v Državnem zboru so paradirali prapori z rdečo zvezdo. Na teh dogodkih pa ni bilo prostora za prapor združenja VSO, edine veteranske organizacije, ki neguje vrednote slovenske osamosvojitve. 

Kakšna je razlika med Milko Planinc 1945  in Violeto Tomoč 2020? Nobena, prva je bila del krvave jugorevolucije, druga njen apologet!

Reformiranim komunistom, ki jih danes vedejevsko vodi evropska poslanka Fajonova, in seveda njihovim botrom, ki jim slovenska osamosvojitev ni bila in jim še vedno ni intimna opcija, vse to uspeva tudi 29 let po osamosvojitvi. Na borčevskih proslavah, kjer so prav tako prisotne oborožene formacije pod rdečo zvezdo, z vpitjem kako nujen je boj proti novodobnemu fašizmu in nacizmu, ki da ga pooseblja Janševe SDS, ker se spogleduje s skrajno desnico na Madžarskem in Poljskem, izrablja podzavestni strah ljudi pred zunanjim in notranjim sovražnikom. S tem so komunistične oblasti desetletja “pitale” ljudi, ki se še danes ne morejo izviti iz primeža komunističnega enoumlja.

Tanja Fajon in rdeča kamarila iz ukradene vile se še vedno klanja pred spomeniki krvnikov in zločincev tipa Kidrič, Kardelj, Mačku so celo postavili spomenik!

V duhu parlamentarne razprave logično vprašanje: Če je sporen Šiško in njegove varde, so še prej ustavno sporne do zob oborožene kreature ZZB, ki spodkopavajo ustavni red Republike Slovenije in ekstremne zradikalizirane levičarske skupine, povezane s parlamentarnimi strankami Levica, SD, pa tudi SAB.

Čas je, da se jim prepove delovanje, odvzame vso orožje in izbriše s seznama organizacij! Najprej pa jim seveda ukiniti denar iz državne proračunske blagajne!

Boris Cipot

Mogoče vam bo všeč