Dogodki in prireditveljudjeLokalnoPolitikaSlovenijaŽivljenje

Gvido Krušič, prejemnik Zlatega znaka SDS-Za vztrajnost in dolgoletno prizadevanje in soustvarjanje zgodbe in dolgoživosti SDS.

Gvido Krušič je član Mestnega odbora SDS Celje že devetindvajset let.  Vsa leta je bil aktiven kot član Izvršilnega odbora in podpredsednik, hkrati pa je podpredsednik Kluba seniorjev in seniork MO SDS Celje ter član Izvršilnega odbora Kluba seniorjev in seniork na državni ravni. V tej vlogi se je leta 2016 udeležil mednarodne konference seniorjev in seniork v okviru Evropske ljudske stranke ( EPP-ESU).

Janez Janša, predsednik SDS, izroča Zlati znak Gvidu Krušiču.

En mandat je bil tudi mestni svetnik. Gvido Krušič je nepogrešljiv pri organizaciji volilnih in referendumskih kampanj v Celju, uspešno pridobiva sponzorska sredstva in je tudi sam donator. S svojim preudarnim pristopom in bogatimi podjetniškimi povezavami je pomemben promotor vrednot Slovenske demokratske stranke, vpliven mnenjski voditelj ter zelo priljubljen in spoštovan član celjske skupnosti.

Je še kaj?

Seveda. Dolgoletni podjetnik, ki je vrsto let deloval na Slovaškem ( posle je predal hčeri) in kasneje doma,  ki pa ni prenehal biti podjeten. V šali rečemo, da vsepovsod po Sloveniji ima svoj pečat. Kjerkoli je govora o ekologiji so njegovi izdelki  s pomočjo katerih se  ohranja zdravo in čisto okolje.   Zagovarja vrednote SDS, vrednote človeka vrednega življenja in dostojanstva.  V svojem prepričanju je neomajen. Ni mu težko sprejeti drugega če so argumenti močnejši in ki temeljijo na resnici.

 

Gvida še  potrebujemo. On je vedno  pripravljen biti na razpolago v boju za resnico, pravico in boljši jutri.

Čestitajo mu vsi, ki vedo kdo je in kako deluje. Vreden je tega. In veliko več.

Vane T. Costa

Mogoče vam bo všeč