Nekategorizirano

Grožnje s smrtjo predsedniku vlade

Kar težko človek prebira toliko sovraštva, kot je zbranega na tej strani. Koliko pozivov k umoru, koliko neverjetnih groženj in neprimernih komentarjev. Se to res dogaja v času, ko se Slovenija bori s smrtonosnim virusom, v času, ko bi ljudje morali držati skupaj?

V opisu pravil komentiranja na strani lahko najdemo že utečeno politično floskulo, da ne podpirajo nobene politične opcije, in da ne bodo tolerirali sovražnih komentarjev. A kaj potem delajo tam komentarji, kot so: ”Poglej ga idijota!! Z takim veseljem ga bi poču z lopato po tistem pokvarjenem frisu!! Prekleta svinja pokvarjena gnoj!!!!!!!!!!!!!”, “Pospravimo tega plešastega psihiča, da bo že enkrat mir!”, ”Atentat je mila kazen.”, “Smrt Janšizmu, svoboda narodu” in tako dalje.

Nekaj komentarjev na članek @Nova24TV s FB skupine v podporo Ivanu Galetu… Toliko sovraštva, brez besed!! Priznam, tudi sam sem včasih oster glede levakov in njihovega zagovarjanja povojnih pobojev, tole je pa “poden od podna!” Najhujše pa je, za sem tem stoji RTV!

 


Zanima nas le, kje je je v tem primeru policija?

gm

Mogoče vam bo všeč