Nekategorizirano

Ena najlepših žensk uspela “ukrotiti” nogometaša, četudi je 11 let starejša od njega

Helena Seger, žena Zlatana Ibrahimovića, je očarljiva Švedinja, ki jo javnost šteje za eno najprivlačnejših žena športnikov na svetu. V preteklosti je delala kot manekenka, nato pa se je odločila za spremembo poklica in ustanovila lastno podjetje. Z Zlatanom sta se spoznala leta 2002 v Malmöju in to na zelo nenavaden način.

“Ko sem spoznal Zlatana, je imel on 21, jaz pa 32 let,  imela sem kariero in bogastvo, nisem potrebovala nogometaša, da bi me hranil,” je ob neki priložnosti dejala Segerjeva. Navaja, da je bila neodvisna in da Zlatan sploh ni bil njen tip moškega.

“Ko sem ga prvič videla, je moj Mercedes blokiral s svojim Ferrarijem, videla sem le njegov velik nos in zlato uro na roki. Bila sem nerazpoložena in kričala sem nanj. Mislim, da mu je bilo všeč,” je ob neki priložnosti dejala Helena Seger.

Helena je eden najbolj znanih obrazov na Švedskem. Redko boste imeli priložnost prebrati slabo besedo o njej, večina trdi, da je zelo elegantna in klasična, da uživa v razkošnem življenju, pa tudi, da trdo dela.

Mogoče vam bo všeč