Svež "dotok" oplojevalcev za fertilno upehano Evropo(foto:EPA-Slika je simbolična)
EvropaKomentarnezakonite migracijeSlovenijaV fokusu

»Dobrodošlica« velja: Brežiški policisti so imeli v zadnjih 24 urah spet polne roke dela s ilegalnimi migranti in pripravljanju šopkov za prijazen sprejem.

Odprtost, oziroma širokosrčnost je ena pomembnejših  prvin »hedonistične« vladne politike  do vsega »strokovnega, pametnega in osvežujočega« kar prihaja iz vzhoda ali juga. Posebej od tam kjer cvetijo in se »valijo in izvalijo« kadri prepotrebni za razvoj in vitalizacijo ter oživljanje  tako upehane in  starajoče se in dezorientirane Evrope. Pri tem slovenska vlada ne zaostaja, celo za »primer« in za vzorčno vedenje je med državami sprejemnicami.

 

Kot izhaja iz poročil organov pristojnih za srčen in spodoben sprejem na slovenski jugovzhodni(nič več shengenski)  meji, so pri Dobovi, Obrežju, Rigoncih, Bizeljskem, Mokricah, Bukošeku, Vrhnjah in Velikem Obrežu  policisti ujeli 41 Afganistancev, 35 Maročanov, 34 Rusov, 24 Pakistancev, 11 Nepalcev, sedem Indijcev, šest Sudancev, štiri Bangladežane, po tri Turke in Šrilančane, dva Alžirca in po enega ilegalca iz Senegala, Somalije, Kameruna, Palestine in Gambije.

Seveda so jih  potem peljali v zato primerni prostori za osvežitev in nego ter šele na to da se  morda odločijo za svoj status, ki bi ga želeli negovati  v času,  ki ga bodo morda želeli preživeti pri nas.  Tudi zato ti postopki z ilegalnimi migranti še niso zaključeni.

Vlada ki  »vlada«,  je znana po politiki odprtih vrat do migrantov, stopnjuje  svojo željo za preseganjem  rekordnih uspehov iz meseca v mesec, ko gre za število nedovoljenih vstopov migrantov in to že od takrat, ko je prevzela oblast in Hrvaška še ni bila v Schengnu. Sedaj jih pa naša ljuba soseda kar spušča, celo jim odsvetuje ustavljanje v tranzitiranju preko »njihove lijepe«,  da jo čim manj onečedijo med morebitnimi ustavljanji.

 

Do kdaj bo dovoljeno in tolerirano? Do takrat in šele takrat ko bodo začeli paradirati po mestnih ulicah, zamaskirani, prostovoljno in neprostovoljno in več dni kričali v nam nerazumljivem jeziku?

Zbudi se Slovenija!

Vane T. Costa

Mogoče vam bo všeč

Več v:Evropa