Udeleženke in zmagovalke obenem na tekmovanju šoferk na sejmu Avto in vzdrževanje ter Gospodarska vozila in logistika(Foto: Celjski sejem)
Dogodki in prireditveGospodarstvoLokalnoSlovenija

Četrti dan majskih sejmov v znamenju šoferk težkih tovornjakov

Predzadnji dan sejmov Avto in vzdrževanje ter Gospodarska vozila in logistika je privabil številne ljubitelje in profesionalce – avtoserviserje, prevoznike, avtoličarje in vsa podjetja, ki se ukvarjajo s prevozništvom, gradbeništvom in vsa tista, ki pri svojem poslovanju potrebujejo dostavna in težka vozila.

Na sejmu so se predstavile šoferke tovornjakov na 14. tradicionalnem srečanju šoferk Kluba voznic težkih tovornjakov – Šoferske mačke, ki so se izkazale v spretnostni vožnji tovornjaka in uspešno premagale vse ovire na poligonu. Medtem, ko so pričakovale razglasitev zmagovalke, jih je presenetila odločitev, da so – ker so vožnjo vse odlično opravile – zmagovalke vse.

Radovedneži ki so spremljali tekmovanje voznic tovornjakov(Foto: Celjski sejem)

Jutri še zadnji dan veh sejmov. Naslednjih nekaj dni, po opravljenem  pospravljanju razstavnih eksponatov in vse opreme, bo zagotovo dovolj časa za analizo uspešnosti pripravljenih sejmov ter kakšna je bila obiskanost le teh.

Tako kot do sedaj v več primerih verjamemo da bodo potegnili na plano prave parametre  z katerimi bo razvidno kako je bilo in kaj bi v bodoče, na naslednjem ali naslednjih  sejmov, potrebno korigirati ali potrditi upravičenost  posameznih sejemskih prireditev.

Vane T. Costa

Vir: celjskisejem&vtc

Foto: Celjski sejem

Mogoče vam bo všeč