Nekategorizirano

Breda Pečan, nesojena županja Izole, obračunavala potne stroške kar po svoje

Levičarji pač lahko spijo v dragih hotelih, se mastijo po kmečkih turizmih, spijo v predsedniških apartmajih, se vozijo v dragih avtomobilih, se hodijo nastavljat kameram v Turčijo za naš denar itd. No, nekateri pa očitno mislijo, da so večno lahko župani?

Famozna Izolanka, ki je očitno mislila večno ostati tudi županja naj bi si dne 13. aprila 2016, kot nepoklicna podžupanja v mandatu župana Igorja Kolenca izplačevala potne stroške. Ampak pozor. Pečanova naj sploh ne bi bila nepoklicna podžupanja, ampak zgolj občinska svetnica.

Na potnem nalogu (spodaj na sliki) pa je zapisan nalog za službeno potovanje, v katerem je župan Igor Kolenc starosti slovenske politične scene in dolgoletni poslanki iz vrst Socialnih demokratov Bredi Pečan odobril prevoz na občinske stroške na relaciji Izola-Brnik-Izola. Pot je bila odobrena 13. aprila 2016 ob 10.uri. Prihod domov je bil načrtovan istega dne ob 15. uri. Na dokumentu jasno piše, da je imela odobren službeni avtomobil, potne stroške pa je plačala občinska uprava pod zaznamkom “Drugi, občina Izola.”  


							 

Mogoče vam bo všeč