Več

Ali je Ben Affleck zaprosil čudovito Kubanko?

Igralec Ben Affleck je v začetku tega leta začel zvezo z mlado igralko Ano de Armas. Od takrat se od nje ni ločil, par pa je zdaj v obdobju, kjer se je začelo šepetati, da se kmalu pripravlja poroka.

Da je zares ujel 32-letno Kubanko Ano de Armas, ki ji pravijo Sophia nove dobe, Ben Affleck ne skriva vseh 11 mesecev, ko sta bila v zvezi. Hitro je predstavil novo dekle otrokom iz propadlega zakona z Jennifer Garner, staršem, prijateljem in že sta začela živeti skupaj.

Medtem ko snemata nove prizore za filma “Globoka voda”, v katerem igrata skupaj, Affleck in Armas preprosto uživata, da ves svoj čas preživita skupaj in izkoristita vsak prosti trenutek, ko se kamere izklopijo, za izmenjavo nežnosti.

Tako so jih dežurni paparazzi posneli na balkonu v New Orleansu, kjer snemajo film, v romantičnih objemih, poljubih in pogledih. Poleg tega je prstan ukradel tudi pozornost, za katero še vedno ne vemo, ali gre za nakit iz kompleta ali pa je 48-letnik spet pokleknil.

Notranji viri trdijo, da je bil Ben v družbi svojega dekleta videti izjemno srečen, užitka pa ni skrivala niti čedna igralka.

Mogoče vam bo všeč

Več v:Več