GospodarstvoizobraževanjeSlovenijaVeč

Adidas je na strehi centra Aleja v Ljubljani pripravil ulično zabavo ob izdaji prenovljene izdaje legendarnih superg Adidas Forum

Adidas Slovenija je prenovljeno generacijo superg Adidas Forum iz linije Adidas Original predstavil na strehi nakupovalnega centra Aleja v Ljubljani. Ulična zabava, ki so jo pripravili se je zaključila s koncertom skupine Koala Voice.

Adidas Forum superge z ulično zabavo na strehi Aleje

Legendarne superge Adidas Forum, ki so jih prvič predstavili leta 1984 so z letom 2021 dobile prenovljeno podobo. Superge so v letošnji različici dopolnili z usnjenim zgornjim delom ter prilagodljivim trakom. Pri supergah Adidas Forum so ohranili brezčasen dizajn, ki seveda vključuje tri črte. Dopolnjena pestra izbira barv, pa sega od rdeče, črne, bele pa vse do mentolne barve.

Ulično zabavo so popestrili s košarko tri na tri, skejterskimi triki in poslikavami superg. Za zaključek večera pa so udeleženci prisluhnili koncertu skupine Koala Voice.

vir: https://www.blog.uporabnastran.si/2021/02/06/trgovine-do-400-m2-so-ponovno-lahko-odprte-a-tiste-v-trgovskih-centrih-se-vecinoma-odpirajo-sele-v-torek-9-2-2021/

Mogoče vam bo všeč