Zmagovani duh prenesti na Evropske volitve
PolitikaSlovenijaŠportV fokusu

Zmagovalni duh preide naj na prve, evropske volitve ki sledijo! Levi pol ima svojo »kraljevsko« disciplino, Korupcijo!

Medtem ko vladajoče stranke merijo mišice in kar tekmujejo v tem, kdo bo spisal bolj nesmiselne zakone in kdo bo najhitreje napolnil lastno vrečo, so se člani Slovenske demokratske stranke ta vikend držali gesla: “Zdrav duh v zdravem telesu.”  Več kot 300 se jih zbralo na Rogli na Zimskih športnih igrah SDS. Čestitke vsem udeležencem, še posebej MO SDS Novo mesto, ki so postali skupni zmagovalci. Iskrena hvala tudi vsem, ki so pomagali, da so bile letošnje športne igre ponovno izpeljane na izjemno visokem nivoju.

 

Kot smo lahko slišali od Janeza Janše,  predsednika SDS, stranka ima ves čas športne igre, zimske in poletne. Nekoč v nekih drugih časih po osamosvojitvi, je bilo celo izvesti športna tekmovanja med sorodnimi in celo različnimi  strankami.  Danes je to skorajda abstraktni pojem.  Le SDS  ohranja tempo in zdrav duh ter krepitev mentalnega zdravja  tudi preko športnih iger.

 

Danes pa bi  si težko predstavljamo tovrstne »igre« pri levi  in anarhistično levi sceni. Kvečjemu tekmovanje v spotikanju, grabežljivosti, in seveda v njihovi kraljevski disciplini, ki sliši na ime Korupcija. Pri tem so v prednosti njihovi »zajci« in prestopniki, ki imajo svojo šifro »K6M«(ali korupcija 6. milijonov). To je recept za pogubo. Le ogromna in neverjetna škoda, da se po preizkušenem receptu  vedno ali zelo pogosto »nategne« dovoljšno število naivnih volivcev da lahko nadaljujejo s svojimi  nečednimi posli in rabotami.

Celjski poslanec, znan tudi  pod imenom Miha Bottle( alias Miha Lamut) z občasno plavo podočnico. (foto: izrez iz  zaslona)

Prav v tem segmentu  je potrebno razsvetljevati okoliščine kako priti do očiščenja balasta preteklosti preko inštaliranih novih obrazov ( z kratkim rokom trajanja) za ohranjanje privilegijev že od prej ukoreninjenih  struktur.  To je naloga še vedno aktivne generacije. In jo je treba dokončati.

Vane T. Costa

Mogoče vam bo všeč

Več v:Politika