"Pridelava" konoplje za uničevanje zdravja(foto puc)
Črna kronikaLokalnoZdravje

»Zeliščarju« ni uspelo: “Šentjurski policisti 37-letnemu moškemu zasegli več prepovedane droge konoplje”

Kot poročajo s policije, so šentjurski policisti v sodelovanju s policisti iz PU Celje, 5.8.2022 pri hišni preiskavi na območju Pletovarja, 37-letnemu domačinu zasegli 33 sadik rastlin konoplje višine okoli 65 cm, katere je imel v prostoru za gojenje. V prostoru za sušenje je bilo zaseženih 130 posušenih sadik in v okolici stanovanjske hiše osumljenca, 48 sadik prepovedane droge konoplja. Prav tako bi mu naj   zasegli 30 različnih steklenih posod s posušenimi rastlinskimi delci in manjšo količino zaenkrat neznane smolnate snovi.

Dodelava in priprava za “trg”

»Pridelovalca«, 37-letnika bodo policisti kazensko ovadili zaradi suma storitve kaznivega dejanja neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, prepovedanimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog po 186/I člena Kazenskega zakonika.

Dobro “organizirana” dejavnost(FOTO:PUC)

Še eden ki bo imel priložnost  »pravočasno« zamenjati »donosno« dejavnost za kaj regularnega in morda tudi donosnega. Ali bo v bodoče  to tako vplivalo   nanj, ne vemo,  vemo pa da za nekaj časa  ne bo delovala njegova   »izpostava.«

Vane T. Costa

vir in foto: puc&vtc

Mogoče vam bo všeč