Palestinci v Gazi protestirajo zoper Hamas(slika je simbolična) Foto:DPA
EvropaSlovenijaSvetV fokusuvojna območja

Več sto Palestincev se je udeležilo demonstracij zoper Hamas na severu Gaze. Slovenija na strani zblojenih levičarjev, ki zagovarja in podpira terorizem!

Več sto Palestincev se je pred dvema dnevoma  udeležilo spontanih demonstracij na severnem delu območja Gaze, ki so zahtevale več humanitarne pomoči, poroča DPA. Kljub vsemu trudu mi ni uspelo najti novičko o tem. Je pa bila objavljena vseh, tudi najmanj vplivnimi  in branimi portali objavljeno kako premier  nepremično stoji  pred letalom na katerem nalagajo pomoč prav za tiste, ki ne dovolijo da pride pomoč v prave roke zoper katerih demonstrirajo zbrani v Gazi.

Demonstracije so bile tudi proti palestinskemu islamističnemu gibanju Hamas, so povedali očividci. Protestniki so nosili plakate z napisom “Dol s Hamasom!” in “Hočemo jesti in želimo, da se vojna konča – naši otroci stradajo.”

Prav tako navajajo očividci, ki so za DPA  navedli, da so policisti, ki jih je poslal Hamas, streljali v smeri demonstrantov, da bi jih razgnali. O žrtvah ali poškodovanih, ni bilo podano poročilo. Med  drugim so informacije  da je bilo v zadnjih tednih na območju Gaze več demonstracij, na katerih so ljudje zahtevali premirje.

Slovenska aktualna vlada »meni«, da s tem o pošiljajo pomoč strani ki zmanipulira pomoč in jo izkorišča  za bogatenje in za stradanje resnično potrebnih pomoči, se postavlja  na stran in seznam  zblojenih  držav, ki so popolnoma odvisni od par zblojenih nevladnikov. Slovenska zunanja politika pa postaja talec ene zafrustrirane in nerealizirane  osebe, ki sliši na ime Tanja Fajon.

Bolj nizko in manj nepomembni v očeh zunanjega normalnega  sveta  do sedaj nismo bili. Sočasno smo pred zidom sramu postavljeni vsi državljani Slovenije. To da imamo takšne predstavnike države in oblasti je nedopustno.   Resnično!

Vane T. Costa

Mogoče vam bo všeč

Več v:Evropa