SlovenijaTurizemŽivljenje

V spletnem časopisu La Stampa o privlačnih slovenskih glampingih

V spletni izdaji časopisa La Stampa je konec aprila izšel zanimiv članek o ponudbi glampinga v Sloveniji, ki v obdobju epidemije gostom nudijo udobje in varnost v bližnji destinaciji.

V spletnem časopisu La Stampa o privlačnih slovenskih glampingih

La Stampa je po nakladi četrti italijanski časopis, s sedežem v Torinu. Spletni časopis, ki ga mesečno bere 40.720.000 bralcev, je v članku z naslovom »Slovenija privlači z glampingom«, italijanskim bralcem predstavil predloge za nov, razkošen način bivanja v bližnji, zeleni Sloveniji. Jasno je, da je trend letošnjih poletnih počitnic iskanje nastanitev na prostem, ki zagotavljajo razkošje in varnost, po možnosti streljaj od doma. Ena izmed nastanitvenih možnosti, ki bo zagotovo imela veliko uspeha, je glamping. Bivanje v luksuznih šotorih je bilo v preteklosti vezano na eksotična ozemlja, danes so odraz zelenega turizma na vseh koncih sveta. V tem kontekstu je Slovenija zagotovo edinstvena, saj se lahko pohvali z veliko mrežo glampingov in drugih inovativnih tematskih nastanitev. Nekateri stavijo na preprosto udobje slovenskega lesa in na neposreden stik z naravo, drugi pa na ekskluzivnost in kulinarično ponudbo odličnosti z lokalnim podpisom.

Članek lahko preberete tukaj.

vir: https://www.slovenia.info/sl/novinarsko-sredisce/novice/16071-v-spletnem-casopisu-la-stampa-o-privlacnih-slovenskih-glampingih?utm_campaign=sI-maj21-pr-tta-18&utm_medium=email&utm_source=Net-Results&utm_content=sI-maj21-pr-tta-18#

mib

Mogoče vam bo všeč

Več v:Slovenija